ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

חוקי השרת החדשים - FiveM Gamers Israel V3

חוקי השרת החדשים - FiveM Gamers Israel V3

לפני שנתחיל, אנחנו רוצים לציין כי אנחנו תמיד ממליצים ואפילו דורשים להפעיל רקורד בכל הזמן שלכם בשרת או להפעיל אופציה להקלטה אחורה בתוכנות כמו "Nvidia Geforce" או "Medal.TV".
    לא ממש משנה לנו באיזו תוכנה תשתמשו. במידה ואין לכם אופציה להקליט - זה גם בסדר, אך תקחו בחשבון שטיפול בסיטים יהיה פחות יעיל.

קטגוריות עבירה:

בהתאם להטמעת שיטות ניהול חדשות בשרת לכל חוק רולפליי תהיה קטגורית ענישה אשר תוכל להשתנות בכל עת על ידי הצוות על פי שיקול הדעת שלהם בשטח!
    לצורך העניין, עברתי על חוק שהוא תחת קטגוריה א', אך האדמין החליט כי מגיע לי עונש של קטגוריה ג', דבר זה הוא תקין.

[א] באן ליום / אדמין ג'ייל לשעה ו7 נקודות שיופחתו מהטראסטסקור שלכם.
    [ב] באן ל3 ימים ו10 נקודות שיופחתו מהטראסטסקור שלכם.
    [ג] באן לשבוע עד חודש והפחתה של 15 עד 25 נקודות מהטראסטסקור שלכם (תלוי מקרה).
    [ד] בלאק ליסט תמידי משרת הגרין ליסט (עם אופציית ערעור אחרי חודש) והפחתה של 35 נקודות מהטראסטסקור שלכם.

לאיפוס הטראסטסקור שלכם, יש לפתוח בקשה בפורום בהתאם לפורמט.

חוקים כללים:

- מיקרופון - כל שחקן מחוייב להיות בעל מיקרופון תקין, פעיל וברור! אין אפשרות להבחן / להכנס לשרת ללא מיקרופון סביר לשימוש.

- תוכנות צד שלישי וגרפיקות - שחקן אשר ייתפס (והוא ייתפס) משתמש בתוכנות צד שלישי המקנה לו ייתרון כלפי שאר שחקני השרת / כלפי מערכות השרת או כל ייתרון כל שהוא מול כל פונקציה בשרת, כגון: ציטים, סקריפטים חיצוניים וכו', יקבל בלאקליסט מכלל קהילת גיימרס ישראל (פאבליק, גרין ליסט, דיאם, דייזי, RedM), ללא אפשרות ערעור בחצי שנה הראשונה מרגע קבלת הבאן. כמו כן, שחקן אשר ייתפס משתמש בגרפיקות "DM", אשר גורמות לדברים כמו שיחים, עמודים, שמיים וכו' להעלם, כמו כן אשר מפעילות כוונת חיצונית, מעקב אחרי כדורים (טרייסרים), קונפטי ואפקטים בעת הריגה, יקבל עונש בהתאם. לאחר חצי שנה, השחקן יוכל לפנות לפורום ולבקש הורדת באן. במידה ויוחלט להוריד לו את הבאן - השחקן יעבור בדיקות הדוקות על בסיס יום יומי.

- התנהגות לא הולמת ושפה לא נאותה ("Toxic") - שחקן אשר יתנהג בצורה לא מכבדת כלפי שאר השחקנים והצוות בקהילה, יורחק מכלל קהילת גיימרס ישראל למשך שלושה חודשים, לתקופת "קירור". דוגמאות: לקלל משפחה בצורה מוגזמת, איחולי סרטן ומחלות שונות, חרם / התנכלות לשחקן מסוים, הטרדות מיניות בתוך ומחוצה לה, גזענות, ניסיון הפללה של שחקן מסוים בדברים שלא עשה וכו'.

- התנהגות לא ספורטיבית - בסופו של דבר, כולנו במשחק מחשב. יש לשמור על רוח טובה שחקן אשר יחפש לנצח סיטואציות, שודים, סיטים - במקום "לזרום" עם הסיטואציות, ייחשב כשחקן אשר לא מתאים לשרת הגרין ליסט, ירד לו הרול ויוכל להבחן רק חודש לאחר הורדת הרול.

- ניצול באגים - שחקן אשר יימצא באג / שיטת שכפול, ולא ידווח עליה ואף ישתמש בה, יורחק מקהילת גיימרס ישראל, ואפשרות ערעור תנתן לו רק חודש אחרי קבלת ההרחקה.

- התנהגות טרולרית -
    אין לעשות טרולים בכוונה תחילה, יש לשחק ארפי איכותי על פי החוקים ולא לשבור אותם.

- סחר באביזרים / פריטים / משתמשים -
    אין למכור, לקנות או לבצע סחר מכל סוג שהוא הקשור לפריטים ולאביזרים בשרת המשחק דבר שכזה יגרור לעונש כבד וצוות השרת אינו לוקח אחריות על מעשים כאלו.

- רולפליי שאינו קונבנציונלי - חל איסור על יצירת דמות או עשיית רולפליי שאינו קונבנציונלי ללא אישור מהנהלת השרת, לדוגמה (חירש, עיוור, הומופוב, גזען, אנטישמי, נאציזם, התחזות לעובד מדינה, שוטר מושחת, ילד קטן ועוד.)
    - התנהגות שאינה הולמת בשרת ובקהילה - חל איסור מוחלט על הספמת רפורטים / הצ'אט, חל איסור על פרסום פרטים אישיים מכל סוג שהם.

חוקים והגבלות רולפליי:

Metagaming - שימוש במידע שנודע לכם מחוץ לדמות (OOC) אל תוך הדמות, דוגמאות: מתתי, ואמרתי לחבר שלי בדרך OOC שאני מת במיקום XYZ, הוא הגיע ולקח אותי אל בית החולים.
    קראתי בצאט בשרת הדיסקורד של השרת שהשחקן X נמצא בגאנג Y, ואז התקשרתי אליו בתוך הדמות ושאלתי אותו על כך. דרך OOC יכולה להחשב ככל פונקציה שהיא לא קיימת בתוך הדמות. אם אתם לא יכולים לעשות משהו בתוך הדמות, מבחינתכם - אתם לא אמורים לעשות אותו בכלל. חריגה: צאטים אשר הוצהרו כצאט OOC על ידי הנהלת השרת לצורך העברת מסרים לשחקנים לא ייחשבו כMG. אנו מנסים למגר את השימוש בדיסקורד כמה שאפשר, אך ישנם מקרים שאנו מוגבלים.

שימוש לא ראוי בצאט OOC - צאט OOC נועד לדווח על מקרים בהם אתם צריכים לעצור את הסיטואציה עקב תקלה / כל בעיה אחרת. בצאט OOC אסור לרשום דברים הנוגעים לסיטואציה שהייתם בה / שאתם נמצאים בה. דוגמה לשימוש תקין: אני מוביל את הסיטואציה, ופתאום יש לי באג שאני רואה מסך שחור. אני יכול לרשום בOOC "אני יוצא ונכנס מהמשחק, יש לי מסך שחור".

הריגה / פגיעה בשחקן ללא סיבה מוצדקת (RDM/VDM/DM) - הריגה / פגיעה בשחקני השרת ללא סיבת רולפליי המקדימה לכך.
    דוגמאות להתנהגות לא תקינה:

- נתקעו לי באוטו, יצאתי ממנו והתחלתי לתת בעיטות לרכב הפוגע - דבר זה נחשב כDM.
    - קיללו אותי ברחוב, הלכתי הצידה, כיוונתי על מי שקילל אותי עם סנייפר והרגתי אותו - נחשב כRDM, כיוון שסיטואצית הרולפליי שהובילה לאותה הריגה לא הייתה מספיק מפותחת.
    - אני שוטר בשוד, וקיבלנו ממפקד האירוע אישור לפיט על השודדים, לאחר האישור, התחלתי להתנגש בשודדים במהירויות לא סבירות, וגם לאחר שהם נעצרו, המשכתי להתנגש בהם - דבר זה נחשב כVDM. למרות שקיבלתי אישור לפיטים - הפיטים לא תאמו לסיטואציה, והיו מוגזמים.
    - אני שוטר בשוד, והשודדים החליטו להרוג את הבן ערובה / הבן ערובה מת כי לא אכל או שתה. בהתאם לכך - החלטתי לפרוץ את השודדים ולהרוג את כולם בנטרול ראש. דבר זה נחשב כRDM כיוון שמטרת המשטרה היא הרחבת בסיס המידע שלה ומיגור הפשע במדינה, לא להרוג אזרחים.

דוגמה להתנהגות תקינה:

- התחיל "ביף" ביני לבין שחקן מגאנג אויב, ביף אשר התפתח במשך כמה ימים, ולאחר שלא הצלחנו להגיע לפשרה, הגעתי להחלטה שאני הורג אותו, בכדי להעביר מסר לחבריו.
    - שחקן אשר חייב לי כסף החליט שהוא בורח עם הכסף ולא מוכן להחזיר אותו. (שימו לב, לא מדובר על מקרים בהם אותו שחקן פרש מהשרת!) מותר לי לחטוף אותו, להתעלל בו ובסוף להרוג אותו אם אני רוצה (אם כי אנחנו לא ממליצים בכדי לתת לרולפליי להתמשך).

חוק זה יכול להתפרש כעבירה במגוון מקרים מסוימים, להלן כמה דוגמאות:

• דיבור בזמן שאתה במצב Knock
    • נפלת מבניין, אופנוע או עפת מהרכב - אך שרדת. מאותו רגע, עליך לעשות רולפליי של פצוע.
    • עשית תאונה קשה עם הרכב (לא חל על תאונות קלות!), והמשכת כרגיל. מה שתצטרך לעשות במצב כזה זה להאט את הרכב (אין צורך ב/me מתאושש) ולהאיץ בהתאם לאחר מכן.
    • חזרה מלאה לסיטואציה לאחר שפרמדיק החייאה אותך ממצב Knock. במידה ונפלת בסיטואציה אך יצאת ממנה חי, מותר לך להמשיך "לצפות מהצד", בזמן שצוות האמבולנס מטפל בך.

ערך חיי אדם (NVL/FEARRP) - חובה לפחד על החיים שלך כאשר אתה או קרובים אליך במצב אשר מסכן את חייכם. כמה דוגמאות:

• תכנון קרבות ירי (שוט אאוט) מראש בצורה לא ספונטנית. לצורך העניין - החלטתי שאני עושה שוד ובדרך מחכים כמה חברים שלי ואמורים להתחיל לירות על השוטרים. הם, ואני לא מעריכים את חיינו כיוון שאיננו יכולים לדעת מה יהיו תוצאות הקרב. הדרך הנכונה היא לתכנן בריחה ובמידה ונקלעתם למצב שאין לכם ברירה אלא לפתוח בירי, אז במקרה זה מדובר בירי תקין

• הצקה / התגרות בדמות אשר אני יודע שהיא חמושה / מסוכנת (שוטר, גאנג וכו')

• כניסה / חזרה אל אזור בעל סכנת פגע גבוהה (איזור ירי, שוד, אימון משטרתי, איזור מלחמת כנופיות וכו').

Looting - ביצוע חיפוש על שחקן ללא רולפליי מאחורי הסיטואציה, וללא שימוש תקין ב/me ו/do: לדוגמה, ראיתי שחקן מת ברחוב, רצתי אליו ועשיתי עליו חיפוש.
    דוגמה נוספת: שחקן אויב שלי מת בביף, וזמן קצת לאחר שנהרג, אני וחברי הגאנג שלי רצנו מהר לעשות לו חיפוש כדי לקחת לו את הדברים בלי לראות אולי יש לנו מישהו ש"מתקמפר" על הגופה. במקרים כאלה צריך להפעיל חשיבה.

Low Level RP - על כל שחקן חלה חובה לשחק את רמת הרולפליי הטובה ביותר שהוא יכול לבצע ולהמנע מרולפליי ברמה נמוכה, לדוגמה: להכנס לסיטואציה שהיא הגיונית מבחינת רולפליי אך ברמה נמוכה, כמו לחטוף אדם בסמטה ללא אינטרקציה קודמת.‬‎ בנוסף, עוקצניות על גבול השבירת דמות, תחשב כLow Level RP ושבירות דמות,
    לדוגמה: איך אתה אוזק אותי אם אני לא מרים ידיים, למה אתה לא מפחד על החיים שלך, איך אתה יודע מי אני אם לא הראתי לך תעודת זהות, איזה חזק אתה שאתה ככה מרים, איך זה הגיוני בכלל שאתה עושה ככה וככה, מה אני רואה וכו'

Character Build - בשונה משרתים אחרים בארץ ובעולם, גיימרס ישראל דוגלת בבחירה חופשית של כל שחקן ושחקן, מה שאומר שאין לנו אישורי פשע וכו'. עם זאת, בשביל להגיע למצב שאתם עושים פשעים רציניים, או רוצים להתקבל למשטרה, אתם צריכים להביא את הדמות שלכם למעמד מסוים. תפעלו בשיקול דעת, ואל תרוצו לעשות פשעים / תרוצו להתקבל למשטרה או EMS ישר אחרי שיצרתם דמות.

Cooldown - במעבר בין ארגון פשע למשטרה, משטרה לארגון פשע או ארגון פשע לארגון פשע, אין לעשות פשע במשך 96 שעות (4 ימים).

דמויות מנוגדות - שחקן אשר ירצה לפתוח דמויות מנוגדות IC, לדוגמה - דמות אחת שוטר, דמות אחת פשע או דמות אחת באלאס ודמות אחת וואגוס (לדוגמה), יצטרך לבקש אישור מיוחד בטיקט מהנהלת השרת ומעלה, ולתת סיבות הגיוניות. ללא הסבר או בילד מקדים, לא תאושרו.

CL - אין לצאת מהשרת בזמן שאתם בסיטואציה אלא במקרים חריגים ובקבלת אישור מראש מהנהלת שרת ומעלה. בנוסף, אין לעשות Respawn לפני שאיזורכם התנקה מאנשים והסיטואציה נגמרה.

כפייה וזירוז של סיטואציות - אין להתחמק מסיטואציות או לנסות לזרז את הסיטואציה. כמו כן, אין לכפות על שחקן סיטואציה.
    - דוגמה לכפיית סיטואציה: חיפשתי להתחיל סיטואציה עם שחקן, מצאתי שחקן רנדומאלי והתחלתי להתנגש לו ברכב בשביל לחטוף אותו. לא רק שזו כפייה, אלא גם Low Level RP. אם אתם חושבים לנסות משהו בסגנון, תחשבו על דרך קצת יותר יצירתית להתחיל סיטואציות.

- דוגמה לזירוז סיטואציה: שוטר עצר אותי ובזמן שאני בהובלה לכלא אני מתחיל להגיד לו דברים בסגנון של: נו יאללה אני צריך ללכת, תביא כלא וזהו נגמור סיפור וכו'. במידה ואתם לא יכולים להתחיל סיטואציה ולהיות נוכחים עד סופה, אל תתחילו אותה.

NLR - אין לזכור שום אירוע אשר הוביל לסיטואציה שמתתם בה. חוק זה תקף לכל פעולה שעשיתם בשביל להגיע למצב שאתם עושים Respawn. בניגוד לשמועות כאלו ואחרות אין זמן קצוב שאומר שמותר לזכור סיטואציה X זמן אחורה מרגע המוות.

המשכיות רולפליי - במידה ונקלעתם לסיטואציה, והשרת עושה ריסטארט / קרס לכם או לאדם מולו הסיטואציה המשחק או כל דבר בסגנון - כאשר אתם חוזרים לשרת - עליכם להמשיך את הסיטואציה כרגיל.

שבירת דמות - בכל רגע נתון שאתם בשרת עליכם לשמור על רולפליי גבוה, עליכם להשאר בתוך הדמות שלכם בכל שנייה שלכם בשרת, מלבד בסיט, אשר מתבצע במקום המיועד לכך. סיט אינו יכול להתבצע במקום שאינו מיועד לסיטים בשום מצב.

False Report - מערכת הדיווחים החדשה בשרת, יעילה במיוחד לכל רפורט כמה קצר או ארוך הוא יהיה, לכן כל רפורט יצטרך להפתח בצורה מפורטת במיוחד, כמעט כמו טיקט על מנת לזרז את תהליכי הטיפול.

חוקי השרת - (יותר ספציפיים לשרת זה)

אין לחטוף, לשדוד או לאיים על שחקן בסיטואציה שמלכתחילה לא תוכננה מראש ובוצעה על ידי רמת רולפליי נמוכה, חטיפות, שדידות ואיומים יתבצעו על פי חוקי הארפי ובדרכים יצירתיות בלבד.

אין לעשות סקאמים שאינם תוכננו מראש ובעלת רולפליי נמוך, סקאם יתבצע אך ורק כאשר סיבתו מוצדקת ולא תגרר לDM.

חל איסור מוחלט על שדידת ציוד משטרתי / ממשלתי מעובד שנחשב כעובד מדינה.

כאשר חוטפים שוטר מותר לקחת לו רק את האקדח רק במידה וזה למטרת שוד בלבד ולאחר מכן חובה על השחקן לזרוק את הנשק במקום מרוחק.

• חל איסור מוחלט על בריחה מעצירה שגרתית או דו"ח של שוטר, דבר שכזה ייחשב כעבירה על חוקי השרת ואין שום סיבה מוצדקת לבריחה מדו"ח, גם לא נשק שנמצא עליכם.

• אין להעביר בעלות / אחוזים או לבצע מכירה על חברה או עסק בשרת ללא אישור קודם מהנהלת השרת.

אין להכנס לארגון הLSPD עם דמות שבעברה הייתה פושע על מנת להכנס לארגון הLSPD יש למחוק את הדמות או ליצור דמות חדשה ומנגד לכך, אין לעשות פשעים עם דמות שבעברה הייתה שוטר, יש למחוק את הדמות או ליצור חדשה.

במרדפים ובקרבות ירי חוק ה-PG והNRPD אינם חלים על שחקנים.

• הדמות הדומיננטית חייבת להיות הדמות הראשית של השחקן, דוגמאות לדמויות ראשיות: שוטר, חבר בארגון פשיעה, ניהול של חברה או עסק וכדומה.

אין להעביר את כסף מהמשתמש שלכם אל שחקן אחר ללא סיבה מוצדקת בRP גם אם פורשים מהשרת, או לדמות אחרת ללא אישור מהנהלת השרת.

• Check In (צאק אין / סבתא / EMS) - כל שחקן מלבד עובד מדינה יוכל לקבל טיפול רפואי "מהסבתא" במידה ועבר רק 5 דקות מזמן הBleed Out שלו, לאחר 5 דקות, אין לקבל טיפול רפואי
    מהסבתא, סבתא אינה יכולה לטפל בהכל ולא יכולה לטפל ב"כדור בראש".
    ניתן לקבל טיפול רפואי מהצ'ק אין בבית החולים, 2 דקות לאחר הBleed Out.

• חל איסור מוחלט על ביצוע גאוסט פיק, כלומר לירות מקאבר רק עם הנשק (ללא להוציא את כל הגוף).

שחקן אשר לא פעיל מעל לתקופה של חודשיים - שלושה חודשים מכל סיבה שהיא, הנהלת השרת עלולה לקחת לו את רכב המכרז להחלטתה ולעלות אותה מחדש למכרז חוזר.
    חוקי פשע לא מאורגן / שודים / משטרה / EMS.

מטרת השוטרים היא להביא את בן הערובה בחיים ומטרת השודדים היא לברוח עם הכסף, יש לחשוב כמה פעמים לפני נטילת חייו של בן הערובה, במהלך המשא ומתן שני הצדדים יהיו מחוייבים להתפשר במטרה להגיע להסדר.
    על השוטרים יש לפחד על חייו של בן הערובה, כמו כן גם לשודדים יש חובת פחד להריגת בן הערובה מכיוון שזהו קלף המוצא שלהם.

ירי ושיקול דעת נכון בשודים - חל איסור מוחלט לבצע שוד ללא ארפי, כלומר שוד DM, חל איסור על שני הצדדים לפתוח בירי ללא סיבה מוצדקת והפתיחה בירי תהיה אך ורק במוצא אחרון לא משנה לאיזה צד.

• במידה והשוד / המשא ומתן לא מתקדם לאף מקום וצד השודדים אינו מוכן להתפשר ומיתר על כך, במידה ויש חשש לסיכון בן הערובה (איום ממשי או פיזי כלפי בן הערובה) צד השודדים יוכל לפרוץ בהתאם וזאת לאחר תכנון הפריצה.

• חל איסור מוחלט על שוטר לבצע הריגת שחקן אחר בראש בכוונה תחילה, דבר שכזה ייחשב כLow Level RP, אם זאת, במידה ואחד הצדדים לא היה עם נשק ולא סיכן חיי אדם ונפגע בראש, דבר שכזה לא ייחשב כטעות.

• גאנג יוכל לבצע שלושה שודים ביום בהפרשים של שעתיים לפחות בין שוד לשוד.

• אין לבקש מהLSPD לא להגיע לשוד בכלל, ניתן לבקש מהם להתרחק.

• חל מוחלט על שוטר / שופט לבצע שודים מדמות שנייה.

• כאשר אתם שודדים שחקן אין לבקש ממנו להוציא כסף מהבנק/כספומט. ניתן לבקש ממנו רק את מה שיש עליו.

• חל איסור מוחלט להתחיל שוד יהלומים ולקחת כמות קטנה של יהלומים ולברוח, כאשר מתחילים שוד חובה על השחקן לחכות עד לסיום קבלת כל הכסף או היהלומים.

• במידה וה- EMS מרים את אחד מן השוטרים בשוד, על השוטר להתפנות מיד לבית החולים ולא להמשיך בסיטואציית השוד.

• אין לשדוד או להרוג שחקן אשר נמצא בעבודה כגון: נהג מונית, עובד זבל, חוטב עצים, דייג וכדומה.

• על מנת להתחיל שוד מסוג כלשהו במידה ותפקידכם בשרת אינו ארגון פשע עליכם להיות קבוצה של מינימום 2 אנשים עד 4 אנשים. לא ניתן להתחיל שוד כלשהו מבן אדם 1 או מעל 4 אנשים. ובנוסף אין להתנהל או להיראות כמו ארגון פשע

• לגאנגים אין אפשרות לשתף פעולה אחד עם השני ללא אישור של הנהלת הפשע המאורגן.

• אף שחקן לא יוכל להתערב בשוד של שחקן אחר, אלא אם כן היה חלק ממנו מלכתחילה, גאנג / ארגון לא יוכל לבצע שוד עם אדם אשר לא חלק מהגאנג שלו או הארגון.

• במידה וחטפתם מישהו והוא נהרג, הרגתם אדם אחר ואתם רוצים לתת לו טיפול רפואי לא תוכלו ללכת דרך בית החולים (זה לא ריאלי) תוכלו ללכת אך ורק ל"סבתא" שהוא בית החולים של הפשע.

• על המשטרה חובה לתת את התנאים הבסיסיים בשוד ולא לסרב לכל תנאי שהשודדים מציעים, על השוטרים והשודדים להתפשר למשא ומתן, התנאים היחידים שתקפים ואסור לשבור אותם גם אם אין בן ערובה ועל המשטרה חובה לקיים אותם הם: מעבר חופשי, מרדף ללא פיטים לזמן שנקבע.

ניתן להשתמש בסנייפר בשודים אחד לכל צד, כלומר סנייפר אחד למשטרה וסנייפר אחד לשודדים, אין להיות יותר מסנייפר אחד לכל צד.

• חל איסור מוחלט על התחזות של נהג מונית על מנת שדידת שחקן אחר, מנגד לכך חל איסור על נהג מונית לשדוד שחקן בתפקיד.

• כאשר שחקן רוצה לפתוח ארגון פשע (משפחה / גאנג וכדומה) מחוייב השחקן לקבל אישור מהנהלת השרת לכך.

ארגון ה LSPD / EMS (חוקים מורחבים יותר):

• חל איסור מוחלט על שוטר לבצע חיפוש ללא כל סיבה מוצדקת, בדיקה שגרתית היא אינה סיבה מוצדקת רק אם יש חשדות ברורות לגבי השחקן.
    חלה על השוטר חובה להסביר מה החשד שגרם לו לבצע את החיפוש לאותו החשוד.

• חל איסור מוחלט על גניבה של נשקים או אביזרים מנשקיית הLSPD מנגד לכך רולפליי של שוטר מושחת ללא אישור מהנהלת השרת (דבר שכזה אינו IC).

• אין לתת יותר מ-3 דוחות לשחקן בסיטואציה.

אין לנחות עם מסוק משטרה באמצע הכביש, מסוק משטרה יוכל לנחות רק באיזורים פתוחים או על גגות רחבים של בניינים.

• ליחידת הסיור הנמוכות יותר של הLSPD אשר אין להם אישור לנשקים כבדים לא יוכלו להשתמש בנשק כבד גם אם זה למטרת שוד.

• ניתן לתת מעצר עד של כ-40 דקות וזאת במידה וביצע עבירות חמורות מדי.

• אין להשאיר עצור בתאי מעצר בתחנת המשטרה מעל 20 דק' ללא חקירה, במידה והעצור יושב מעל 20 דק' בתאים ולא נחקר יש על השוטרים לשחרר אותו באופן מיידי.

• במידה ובן אדם פותח בירי לעבר שוטר, לשוטר מותר להחזיר בירי בכל מצב ובאותו רגע ( למשל: מתוך רכב , בזמן נסיעה, מגג, מאחורי מחסה, וכו').

בכל שוד / סיטואציה של השוטרים, השוטרים יכולים לזרוק עד כ - 7 פלאשים בלבד במהלך כל הסיטואציה או השוד.

• חל איסור מוחלט על עובד EMS להיות בן ערובה מזוייף.

חוקי בית המשפט / עורכי דין

• שופט יוכל לתת לאזרח עד כ-130 דקות מעצר. (מאסר עולם)

• במידה ואדם נמצא אשם עליו לשלם את סכום התביעה עד כ-5 ימים מגזר הדין ובכל יום איחור יצטרך לשלם קנס נוסף של 1,000$

• במידה והקנסות לא שולמו עד כשבועיים (14 ימים) ניתן לעקל מהאדם את רכושו ולמכור תמורת סכום הכסף.

חובה להגיע עם הוכחות מסודרות לבית המשפט, על האחריות העורך דין לאסוף את כלל הראיות ולהעביר לשני הצדדים לפני המשפט.

• אין לזייף או להמציא הוכחות שלא באמת קיימות (לדוגמה, שברתם את הרגל ולתת מסמך חתום מהרופא ולא הלכתם לבית החולים והוצאתם מסמך שכזה.)

• על כל אדם לקחת עורך דין / אדם אחד שייצג אותו, לא ניתן שכמה אנשים ייצגו לקוח, האדם המייצג אינו חייב להיות עורך דין מוסמך.

• אדם אשר אינו קשור לשם צד במשפט ולא קיבל את הסכמת השופט לא יוכל להתפרץ לאחד הצדדים או להביע את דעתו בבית המשפט.

• המחיר המקסימלי שניתן לקחת על העברת בעלות לרכב הוא עד כ- 8% ממחיר היבואן של הרכב.

• המחיר המקסימלי שניתן לקחת על העברת בעלות על חברה הוא כ - 5% ממחיר העסקה.

חוקי עסקים

• שחקן אשר רוצה להיות כחלק משותפי החברה יהיה מחוייב לשלם לפחות כ-10% מהמחיר אשר נקנתה החברה.

• שחקן אשר מחזיק בעסק בשרת ולא יהיה פעיל כ-7 ימים לפחות ללא הודעה מוקדמת וסיבה מוצדקת, העסק יילקח ממנו וייעלה למכרז.

• בכל עסק מורשה ניתן להיות רק מנכ"ל אחד וסמנכ"ל אחד.

• אין למכור חברה / עסק ללא אישור של שותפיו דבר שכזה יגרור להתערבות של הנהלת השרת.

• כאשר אדם מחזיק בעסק כלשהו, לא יוכל לקנות עוד עסק ולא יוכל להכנס שותף בעסק אחר כלומר לקבל אחוזים מהרווחים. בנוסף לא יוכל להיות סמנכ"ל של חברה אחרת מדמות שנייה.

• אין לקנות פריטים חוקיים כגון (רכב, מוסך וכדומה) בכסף שאינו חוקי, לדוגמה (יהלומים גנובים, כסף שחור).

אין להחזיק בעסק יותר מחודשיים, לאחר חודשיים הנהלת השרת רשאית לקחת את העסק מהשחקן ולעלותו למכרז.

• בין קניית עסק לעסק יש קולדאון של חודש שבו אין לקנות עסק חדש שקשור באותו תחום נניח חנויות רכב.

כל הזכויות שמורות לקהילת Gamers Israel ©
    נערך לאחרונה על ידי Luffy; 11-03-23, 16:45.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
80 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה MeReX
על ידי MeReX

0 תגובות
82 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה NaoLi1