ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

Unconfigured Ad Widget

Collapse
אשכול זה סגור.
X
X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

מקווה שזה יהיה התלונה היחידה שלי

טופס תלונה כנגד אדמין :
    כינוי / שם המתלונן : אוראל
    סטים איידי:
    steam_0:0:206771003
    שם האדמין :דימי
    שם השרת:
    סיבת התלונה : אז ככה, דימי החליט בגלל שפרשתי מהתפקיד שלי ועברתי לקהילה אחרת הוא דופק לי באן מקהילה עצמה, והסיבה לבאן היא - בגלל שהורדתי חצי מהאדמינים שלי ואז פרשתי
    אז ככה אני לא פרשתי סתם וגם היית לי סיבה מאוד מאוד טובה
    הסיבה הראשונה שהורדתי את האדמינים היא ש 2 מהם לא היו פעילים בגלל, לא עשו מעל ל חצי שעה בשבוע, נתתי להם אזהרה שהם ירדו ואחריי שבוע הורדתי אותם וזה היה 3 ימים לפני שפרשתי,
    ה 2 האחרים שהורדתי הורדתי בגלל שהם לא ידעו לתפקד כאדמינים, הם לא הסתכלו על הפריקילים שהיו בצאט, הביאו מיוטים וגאגים סתם, לא התייחסו לשחקים, לא נתנו אזהרות ועוד
    יום אחריי שהורדתי אותם נזכרתי שאני עדיין מחכה למודים והפלאגינים ששלחתי שאני רציתי שיעלו לשרת, וחוץ מזה אחריי שהשרת הפך לשרת מלא בבאגים שלקח זמן לתקן ועדיין היו עוד, אחריי יותר מ 5 שבועות שאני חיכיתי שיעלו פחות מ 11 סקינים ודברים אחרים שהיו מעלים את השרת כי אנשים היו רוצים לקנות את הדברים האלה אז הם היו חורשים תחיים שלהם שם החליטו לשנות את הגייל לשרת בלי סקינים לסיטי ולטרור ובלי שופ עצמו, רק שרת עם פקודה אחת שהיא הגאנגים,
    אז אחריי שהבנתי שכלום לא הולך להעלות ושכל השרת עדיין בבאגים ולא מתכוונים לסדר את זה בזמן הקרוב החלטתי שאני פורש\
    הייתי בשיחה עם חבר שלי גל והוא הציע לי תפקיד אצלו בקהילה, אז כנראה שמר דימי ראה שעברתי קהילה אז הוא חשב שאני ניסיתי להרוס את הגייל
    אז יש לי משהו לאמר לכולם, קהילת גיימרס ישראל היית הקהילה שאני הכי אהבתי כל הזמן, התחלתי לשחק בקהילה הזאתי שהייתי בן 11 ואני המשכתי לשחק בה עד היום, אני לא ניסיתי אף פעם להרוס אותה או לפגוע בתדמית שלה, אני אוהב כל אחד ואחד מהצוות ששם והם כמו משפחה בשבילי, אני עברתי מלא חוויות עם אנשים משם שאם זה להיפגש איתם באמיתי לשחק איתם במשך יומיים רצוץ ואפילו סתם לדבר איתם,
    אז בקיצור אין לי שום כוונה להרוס את השרת אני אוהב אותוו ולא ניסיתי לעשות מה שאדון דימי חשב שניסיתי
    תאריך שבו הסיטואציה התרחשה :17-9-2019
    הוכחות : אין
    הערות: אין
    חתימה

טופל בטימספיק והבאן ירד.
    ננעל.

תגובה

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
    0 תגובות
    133 צפיות