ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

Unconfigured Ad Widget

Collapse
X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

הורדת בלאק ליסט

שם פרטי:אורי שם משתמש (בסטים/שרת דיסקורד/שרת TS):ori#9431 סטים איידי(במידה והבאן בשרת המשחק):https://steamcommunity.com/profiles/76561198835919182/מקום בו קיבלת את הבאן (שרת טים ספיק/שרת דיסקורד/שרת משחק): שרת משחק שם האדמין שנתן את הבאן:Zak סיבה של הבאן: לא מראה לי התאריך:מאמין משהו כמו חצי שנה סליחה שאני לא מדויק סיבה להורדת הבאן: מה הולך קוראים לי אורי אני בן 15 שיחקתי בשרת הגרין ליסט ממש מאז הפתיחה שלו בהתחלה ממש נהנתי יהיה לי ממש כיף בשרת הייתי בגאנג עם "חברים" שלי באותו תקופה קראו להם Zak Aston Shpili היה לנו גאנג הנקרא וואגוס היה שם ממש כיף ואפילו זק ושפילי נהיו אדמינים לאחר ריב שלי עם כל הקבוצה האת המשכתי לשחק שם ופשוט חוויתי ניצול גישות ברמה אחרת כי הם ידעו שאין לי תוכנה במחשב של רקורדים וכל הזמן קיללתי את השרת ואותם והחווית משחק שלי שם הייתה לא פחות מנוראית כי בסופו של דבר כולנו באנו להינות לא היה מקרה ספציפי שגרם לי ממש לכעוס על השרת פשוט איך שהייתי עושה רפורט ישר אחד מהם היה משתגר עלי ואומר לי יש לך רקורד ואני אומר לו לא והוא אומר אין מה לעשות עם זה וסוגר מהר גם שהייתי מדווח על באג או משהו הם פשוט היו סוגרים לי את הרפורטים עד שהגיע יום אחד ששם באמת נשבר לי עשיתי רפורט על באג ואז זק השתגר עלי ואיכשהו מרפורט זה הפך לקללות בין שני הצדדים והוא אמר לי "אתה על הזין שלי אני הולך למרר לך את החיים פה בשרת ועל הזין שלי עם זה ניצול גישות או כל דבר אחר" מפה לשם אחרי יומיים הייתי בבאן אני אפילו לא יודע על מה הבנתי מחברים בבית ספר שמשחקים פה THEG LIFE#9023 ו MARSIT#3570 שהם קיבלו באן על ניצול ולפי החוויה שלי בשרת היא לא כל כך נעימה אשמח לשפר אותה עם תתנו לי הזדמנות אוהב

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
17 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה Ido Biton
על ידי Ido Biton

0 תגובות
44 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה ofri4444