ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

Unconfigured Ad Widget

Collapse
X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

תלונה כנגד צוות:Chucko#2727

כינוי / שם המתלונן :אמיל
    שם האדמין : Chucko#2727
    סיבת התלונה : אז היה סיטואציה שהיינו בשוטאוט ולאחר מכן שוטר בא שזה aston הוא טוען שהוא הוציא נשק לפני ואני טוען אחרת, אז לאחר מכן הוא פתח סיט מה אני אעשה הוא בוכה מזהה שהרגתי אותו, אז לאחר מכן פתח סיט ואז הוא מתחיל לרדת עליי אז אמרתי לו כל שנייה סתום סתום תפה ככה להשתיק אותו כי הוא לא מפסיק, אז לאחר מכן הוא אומר לי אני הקבור אותך אמרתי לו יא ************************, ואז הוא מתחיל לקלל את אמא של, אני אגיד את הקללות שנאמרו מהפה המסריח שלו, אמא שך **************** פותחת רגליים בתחנה המרכזית יש גרפיטי של הבת ************************ הזאת, ואז אמרתי אתה בטוח שאתה מקלל יא זין, ועכשיו על התלונה של צ'וקו אז שהתחלנו לקלל את החד השני אני והסטון הוא יושב לו ומצחקק כיף לו לשמוע שאנחנו מקללים הורים של אחד והשני מה אכפת לו, לאחר מכן נכנסתי לדיסקורד להראות רקורד ואז שהוא מקלל אותצי אסטון צ'וקו צוחק עוד פעם שזה לא ראוי בכלל צריך להפסיק את זה באותה שנייה אני לא חושב שאדמין ראשי צריך ככה להתנהג שהוא שומע קללות, אבל יכול להיות בגלל שהם חברים הוא לא עושה לו כלום לאחר מכן הוא נתן ג'ייל 40 דקות לכל אחד מאיתנו ואז בג'ילל הוא מתחיל לקלל אותי אסטון קללות שאי אפשר לתאר אז אני מחזיר לו בפחות מינון של קללות נגיד הוא קילל את אמא שלי אני קיללתי אותו לא את המשפחה שלו כמו שנאמר עליי. אני חושב שהאדמין צ'וקו הוא ילדותי לא מתאים לו לנהל סיטים אז אני מקווה שתעשו עם זה משהו תודה.
    תאריך שבו הסיטואציה התרחשה :12/06/2022
    הוכחות :לא נותן לשלוח פה מי שיטפל לי בזה אשלח לו בדיס
    הערות :אני לא חושב שאתם צריכים להביא כאלה ילדים לצוות הוא לא יודע להתנהל הוא צוחק מכל קללה שיצא

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
15 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה Ido Biton
על ידי Ido Biton

0 תגובות
44 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה ofri4444