ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

Unconfigured Ad Widget

Collapse
אשכול זה סגור.
X
X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

הורדת באן.

שם פרטי:תמיר ריפלקס

שם משתמש (בסטים/שרת דיסקורד/שרת TS): Shorud

סטים איידי(במידה והבאן בשרת המשחק): https://steamcommunity.com/profiles/76561198957577612/

מקום בו קיבלת את הבאן (שרת טים ספיק/שרת דיסקורד/שרת משחק):

שם האדמין שנתן את הבאן:
    Chucko#2727

סיבה של הבאן: איחול מחלה

התאריך: 02.07.22
    לקרוא עד הסוף כדי להבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לדלג!!!!!!!!!!!!!!!
    סיבה להורדת הבאן: מה נשמע לכל מי שצופה בזה, אני נתקלתי לבעיה חמורה ביותר על בן אדם שמפר על כל הזכויות בדקה , אומנם לא הכל מוקלט אצלי אבל יש שתי אדמינים שצפו במהלך כל מה שקרה ,
    אבל אחד היה בשם Chucko#2727 , האדמין הזה חווה הכל מהכל ( אני חושב ) בואו נתחיל מההתחלה , אני התחלתי היום בגרין ליסט כמדא, חסר שום WARN וכלום, שום אזהרות שום כלום, מתחיל הכל כרגיל מציל אנשים , עד לשעה בסביבות 23:15 בעיר , מופיע בחור עם מסיכה אדומה עליו , ואומר יש בן אדם פצוע בוא תעזור לו, האמנתי לו עד שראיתי סמטה, הייתה בידיוק קריאה כן ? באותו זמן , לא לחצתי על הGPS , האמנתי לו ואז ידעתי ברגע שראיתי סמטה נקלעתי למצב לא טוב, חטיפה, הבן אדם חטף אותי והכל אמרתי לו שאסור לך והכל הבן אדם הכחיש זאת, הזמנתי לפחות 5 REPORT לפחות, אף אחד לא בא גם אחרי חצי שעה , אחרי חצי שעה הבן אדם אומר "למה אתה לא מפחד למה אתה מפחד" הוא אמר יש לי מצלמות גוף והכל , זה כבר גם BRP , והכל , ואז אני כמו כל בן אדם רגיל חוטף רייג,
    (כל מה שאני אומר עכשיו הוא הוקלט) {כל אדמין שרוצה לראות שיבוא לפרטי} חבר שלו אמרתי לי לסתום את הפה ואז אמרתי לו סתום אתה ואז הוא פשוט מקלל את אמא שלי ואז אכלתי רייג של החיים ויצא לי מהפה מחלה שלוש אותיות , לא רוצה אפילו לרשום אותה , והבחורציק שלנו עם המסיכה האדומה חשב ששמע ס*טן עכשיו לא אמרתי את מילה זו אמרתי את המילה סר* מקווה שהבנתם מסתיימת בס' והבחור ממשיך כרגיל את השוד בלי שום בכי בלי שום כלום, אני יעבור שנייה מלא קדימה כדי להבעיר שהבחור לא הראה שום בכי שום שבירת קול שקשורה לחבר שלו שמת מס*טן כי שאתה נזכר בבן אדם קרוב עליך שמת אתה באותו רגע בוכה או דומע, אתה לא ברגע שאדמין מגיע לשיחה מתחיל להתפרק, זה בדיוק מה שקרה ויש לי את זה בריקורד , שוב כל מי שרוצה לראות ריקורד שיבוא בשמחה , בחזרה לשוד, אחרי איזה 10 דקות של הספמות של ריפורטים מחליט להגיע אדמין בשם Chucko#2727 וואי איזה קטעים האדמין הזה שוב, בקיצר , מה שקרה Chucko#2727 העביר אותנו במעבר חד מהחנות יהלומים של השוד לאי הסיטים , אוקי ..., ואז דיבורים דיבורים בלה בלה בלה, לא יודע למה הבחור עם המסיכה האדומה התחיל לראות שיתוף אבל אוקי לא בוכים כמו ילדה קטנה.. הבחור הראה לו שיתוף לזה שאיחלתי את המילה האסורה , סר* , וחשב שזאת המילה ס*טן , דבר ראשון בריקורד המדובר לא היה את המילה ס*טן שמעו ממש טיפה את ההתחלה של סר... משם חשב הבחור עם המסיכה האדומה שזה המילה ס*טן והתחיל להגיד במילים הלו " זה פירמה זה פירמה שים לו באן" אוקי.. אמרתי לאדמין Chucko#2727 אין בעיה ראית ריקורד שלו , עכשיו תורי בסיפור.... הוא אמר ראיתי מספיק אתה מקבל באן, אמרתי לו אחי, לא כלכך מהר גם לי יש חלק בסיפור הזה הרי זה 5 עליי הם חמישה אנשים בערך עליי 3 מהם שתקו רק 2 מהם דברו , אין בעיה, Chucko#2727 אמר כנס לוויטינג , נכנסתי העביר אותי לשיחה , אמר לי פתח שיתוף אני מראה שיתוף , (הוא נראלי בכלל לא נכנס לזה) אוקי, והתעלם ועבר אללה, אמר לי זה באן לא משנה "קיבלתי הוראה מההנהלה" אמרתי לו לא מעניין לי יש צד ולא יש צד אתה חייב לראות את כל הצדדים, הוא ענה זה ההנהלה ושם את הבאן .

הערות: יש לי ריקורד להכל ממצב למצב, מרגע שאיחלתי מחלה עד לבאן, אני מתכוון שברגע שאיחלתי הוא היה הכל בסדר הכל טוב "יש לי צילום גוף" ואני שמעתי על הבן אדם שהוא לא בכה ( כי הרי בסיט הוא בכה שחבר שלו מת מסרטן" ) ולא הצלחתי להבין את ההקשר שבין שחבר שלו מת מסרטן להקשר שאיחלתי לו מחלה... ( מאוד מוזר ) , ואז בסיט הוא בוכה שחבר שלו מת מסרטן וזה והוא אומר תנו לו כבר פרמה בבכי פרץ בבכי והכל ... לא יודע מה איתכם אדמינים פתחו את העיניים שלכם כי לדברים ההאלו יש השלכות, ועוד משהו קטן אני היום התחלתי לשחק בשרת ובלי שום WARN או אזהרה קטנה או משהו לתת באן ל6 ימים על איחול מחלה אני חושב שזה די מוגזם וגם האדמינים אמרו שלא אכפת להם מה הצד שלי אתה תקבל את הבאן ונתנו את הבאן ואפילו לא ראו את החלק שלי ????????
    כיאלו אדמינים חדשים , לא משנה כמה חמור המצב אתם צריכים לראות את שתיי הצדדים , יש לי ריקורד לפח חבל, לא שומש , ואני לא מאחל לאף אחד ליפול על אדמינים שכאלו!!
    שם האדמין : Chucko#2727
    תנסו שלא ליפול עליו, ורק שתדעו יש לכם כל זכות שאתם פותחים סיט לשאול מי זה אתכם ואז תדעו שאתם נפלתם עליו או לא.

לילה טוב,
    לאחר בירור עם ההנהלה אושר שאכן חבר הנהלה אמר לו לשים את הבאן ולכן הבאן לא ירד.
    המשך לילה נעים

תגובה

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
    0 תגובות
    15 צפיות
    0 אהבו
    הודעה אחרונה Ido Biton
    על ידי Ido Biton

0 תגובות
    43 צפיות