ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

Unconfigured Ad Widget

Collapse
X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

Viper Lineup

שלום לכולם וברוכים הבאים לקטגוריה של Viper Lineups.
    בקטגוריה זו אני, שחקן Immortal שמשחק כבר מעל לחצי שנה Viper סיכמתי לכם את הליינאפים למולוטובים הכי איכותיים מבחינת זמן לנחיתה, רמת סיכוי, וקלות הביצוע כדי לאפשר לכם כמה שיותר הצלחה בראונד רק מהסתמכות על המולוטוב עצמו.
    הליינאפים מבוצעים על 16:9 ברזולוציית 1920x1080 ככה שאם תרצו להשתמש בליינאפ ברזולוציה אחרת לא תוכלו.
    אלא אם כן הליינאפ רק מערב שימוש בCrosshair שלכם, כל ליינאפ כזה יעבוד בכל רזולוציה אפשרית.
    לכל ליינאפ לוקח בממוצע 5-6 שניות לנחות ככה שתצטרכו גם להתחשב בראונד באותו מצב ולשאול את עצמכם: האם הם קרובים לדפיוז? כמה זמן נשאר לספייק? האם אין לי אף אחד שפורץ אותי פלאנק? האם הטימייטים שלי נמצאים על הסייט? לפי התשובה הזאת שלכם לכל השאלות האלו תצטרכו לזרוק את הליינאפ.
    תזכרו שגם כאן מעבר לזריקה של המולוטוב צריכים לזרוק גם את הסמוק שלכם על הספייק. עושים זאת על מנת להגדיל את הDamage שמורידים לשחקן ולגרום לו למות מהר יותר.
    במידה ולא תשימו את הסמוק השחקן יוכל להשיג דפיוז נקי מ0.
    צריך גם לזכור שמעבר לזמן שלוקח למולוטוב להיזרק לסייט, במידה והשחקן יתחיל לדפייז שנייה אחת לפני שהמולוטוב נוחת הוא יוכל להשיג חצי, ואנחנו רוצים כמה שיותר לצמצם כל סיכוי אפשרי לדפיוז.
    לכן חשוב לזרוק את המולוטוב לפני ומעבר לכך, לזכור שכל מולוטוב נשאר 5.5 שניות. ככה שלאחר שזרקתם את המולוטוב את הראשון מוטב לספור את השניות בראש ולאחר שספרתם 5.5 שניות לזרוק את השני.
    זאת על מנת לא להשאיר מרווח ומצב שבו אין מולוטוב זמין באותה שנייה על הסייט.
    זה סיכום בסיסי מאוד של הקיט של Viper, אם יש לכם שאלות מכל סוג כזה או אחר אתם מוזמנים לשאול אותי בכל עת.
    שיהיה לכם המון בהצלחה, צוות Gamers-Israel Valorant.
    נערך לאחרונה על ידי adardayan; 30-09-22, 11:18.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
91 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה adardayan
על ידי adardayan

Breeze Lineup על ידי adardayan
0 תגובות
26 צפיות
0 אהבו