ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

Unconfigured Ad Widget

Collapse
אשכול זה סגור.
X
X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

תלונה על צוות גבוהה

כינוי / שם המתלונן : itay
    שם החבר צוות : partical
    סיבת התלונה : אני וחבר שלי שיחקנו בשרת בשעה בערך 00:30 הסתובבנו במפה באיזור הליגן והכל טוב ויפה אחריי זה היה איזה משהו עם השוטרים שלא קשור אלינו ואז השוטרים חשבו שאנחנו חלק מזה וריססו אותנו (במטרה לפגוע בנו ולא בגלגלים) בקיצור אחריי שזה נגמר אנחנו ברחנו כי לא ידענו מה לעשות אם היינו עוצרים היו מורידים את שנינו בקיצור אחריי כמה דקות מצא אותנו particl שהוא שוטר בשרת הוא היה על אזרחי עם רכב בשם אלפא גיטיאר (רכב שכרגע אפשר להשיג רק משיגור והוא סוגר 500 ) עכשיו לפי מה שאני יודע זה רכב שבחיים לא היה בשרת כאופציה לקנייה והדרך היחידה שהיה אפשר להשיג אותו זה לשגר אותו בקיצור הוא ראה אותנו אחריי כמה דקות שאנחנו ברחנו מהשוטרים שהוא היה עם האלפא גיטיאר עכשיו אני וחבר שלי (בלאקציפס) היינו עם רכב שסוגר באיזור ה230 240 בערך עכשיו רכב שסוגר 500 דבר ראשון אין דבר כזה במציאות ודבר שני זה לא השאיר לנו שום סיכוי לברוח ממנו אחריי שהוא עוקב אחרינו כמה דקות ניסינו לעצור ולשאול אותו למה הוא עוקב אחרינו שאנחנו שאלנו אותו אני לא כלכך זוכר מה הוא ענה אבל לפי מה שאני זוכר (אל תתפסו אותי במילה) זה היה "ככה באלי מותר לי" משהו כזה בקיצור אנחנו המשכנו והוא אחרינו אחריי זה עשינו תאונה אחד מאיתנו עף מהרכב ומת אז הנהג עצר יצא מהרכב ולקח את מי שמת אחריי כמה דקות שמי שמת ברכב והאלפא גיטיאר עדיין אחרינו השוטר שהיה בפנים כנראה דיווח לשאר השוטרים והם הגיעו והתחילו איתנו במרדף במרדף partical לקח חלק היה בין המובילים אחריי כמה דקות הבן אדם שמת פשוט נפל מהרכב בגלל שהוא היה בבליד אווט ואז השוטרים באו ולקחו אותו הנהג המשיך במרדף שלו ובסוף תפסו אותו כי לא היה לו סיכוי לברוח (לקראת סוף המרדף partical החליף רכב למקלארן זה היה לאחר שעשינו מספר רפורטים ואף אחד לא אמר לו כלום)
    התלונה היא : partical עשה מרדף נגדנו עם רכב שאפשר להשיג רק דרך שיגור שסוגר 500 שאנחנו עם רכב שסוגר 230 מה שלא השאיר לנו שום סיכוי לברוח בנוסף זה לא מציאותי שיהיה במציאות רכב שסוגר 500+
    תאריך שבו הסיטואציה התרחשה :14/01/2023

הוכחות : יש לבלאקציפס + אחד מצוות הנהלת השרת היה בסיטואציה
    הערות : אשמח שיטפלו בזה כמה שיותר מהר

שלום לך איתי היקר,
    העניין בורר ואכן טופל.
    מצטערים שזה מה שחווית מאיתנו, להבא שיהיה חווית משחק מהנה !

בברכה, Biton מפקח קהילת ה Fivem.
    ננעל

תגובה

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
    0 תגובות
    15 צפיות
    0 אהבו
    הודעה אחרונה Ido Biton
    על ידי Ido Biton

0 תגובות