ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

עזרה| קיבלתי באן לפני יומיים נראה לי, הסיבה mass rdm

היי. קיבלתי באן לפני יומיים על mass rdm. זה לא שיצאתי מאה אחוז טוב מהסיפור הזה אבל עדיין אסביר אותו כי אין ברשותי הקלטה.
    הסיפור: הייתי בכספומט ואז בן אדם התחיל להרביץ לי נונ סטופ ממש מכות מכות שלפתי עליו סכין כדי להגן על העצמי ובגלל שהיו הרבה אנשים קרובים אז פגעתי
    בשני אנשים סתם שלא היו מעורבים באירוע, מייד התנצלתי ואמרתי להם שזה בטעות אני ממש מצטער על זה הם מתו זה לא עזר. אחרי זה הבן תקף אותי אז דקרתי אותו,
    והרגתי אותו. שם חשבתי שזה הפסיק. פתאום כמה אנשים אמרו לי שאני "דוקר" ואני רוצח אנשים ואז מלא אנשים קפצו עליי במכות שעוד שנייה ממתי אז דקרתי ואז ירו בי למוות.
    כאן נגמר הסיפור, קיבלתי באן לחמישה ימים על Mass Rdm + 50 עבודות שירות. עכשיו לא הייתי צריך לשלוף עליו את הסכין אבל בכל זאת לפי דעתי זה מוגזם. זה לא שאני טרולר שבא לרצוח את כולם שם
    מוזר שאפילו החבר צוות לא רצה לשמוע לדעתי ואמר לי "שדעתי לא משנה" אני לא טרולר אני עושה צחוקים אבל זה לא חלק מהצחוקים שלי, הייתי גם בצוות סוג של וזה מוזר שהוא חשב ככה. אשמח אם תחשבו על זה. הדמות החדשה יש לי Trust נמוך. אין על המשתמש הזה כמעט כלום. תודה ושבוע טוב

שם: איתמר
    שם משתמש בסטים: MantTea
    מקום בו קיבלתי את הבאן: Public Fivem
    סיבה של הבאן: Mass Rdm
    תאריך: 7/28/2023
    סיבה להורדת הבאן: דמות חדשה, Trust נמוך, שחקן וותיק, ואי הבנה.
    נערך לאחרונה על ידי MantTea; 30-07-23, 20:01.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
10 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה cooper
על ידי cooper

0 תגובות
24 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה avshalom_5