שם פרטי:ניתאי
שם משתמש (בסטים/שרת דיסקורד/שרת TS): דיסקורד: nitay_rit \ nitay#1308
סטים איידי(במידה והבאן בשרת המשחק):https://steamcommunity.com/profiles/76561199362743114/
מקום בו קיבלת את הבאן (שרת טים ספיק/שרת דיסקורד/שרת משחק):שרת משחק
שם החבר צוות שנתן את הבאן:Zagizagi
סיבה של הבאן:cl+מטריד מינית
התאריך: לא ידוע (אם זה לכמה זמן אז פרמה אבל אם זה מתי אז לא ידוע)
סיבה להורדת הבאן: היי,
אני ניתאי שחקן שלכם בדיאם כבר כמה חודשים.
היה איוונט ולפני האיוונט היה גבר בסקין של בחורה וידעתי שהוא גבר ואז רקדתי טוורק (twerk) ואמרתי לו תעשה את זה,
ואז הוא רקד וצחק, ואז התחיל האיוונט הוא אמר לכולם להיצמד לקיר ורציתי לרקוד את הריקוד של השילוב ידיים.
ובטעות יצא לי טוורק.
הוא לא נתן לי להסביר את עצמי שזה היה בטעות ואז הוא אמר באן ל10 יום ללא אפשרות להסביר את עצמי ואת מה שקרה.
ואז פחדתי אז עשיתי alt + F4 וחזרתי לשחק וראיתי שאני בבאן 10 יום.
חזרתי לראות אם אני בבאן אחרי שהיה אמור להיגמר לי הבאן וראיתי שזה התחלף לפרמה.
אני מבין את העונש של 10 ימים.
לדעתי זה לא אמור להיות של פרמה.
דיברתי עם תפוזי שיעזור לי עם הבאן והוא אמר שלדעתו זה מוצדק לעשר ימים ולא לפרמה.
ושאלתי את זאג למה הוא החליך את זה לפרמה מבאן של 10 יום והוא אמר לתפוזי שטקילה רשם לו את זה בחדר מסוים בשרת דיסקורד.
וכשאני שאלתי את זאג איפה טקילה רשם לו הוא אמר שזה היה בחדר מסוים בדיסקורד ותפוזי אמר שהוא בדק וטקילה לא באמת רשם כלום.
הערות:מקווה מאוד שתיקחו את זה לצומת ליבכם בגלל שאני ממש רוצה לחזור לשחק בשרת דיאם שלכם.
תודה,
ניתאי.
שם משתמש (בסטים/שרת דיסקורד/שרת TS): דיסקורד: nitay_rit \ nitay#1308
סטים איידי(במידה והבאן בשרת המשחק):https://steamcommunity.com/profiles/76561199362743114/
מקום בו קיבלת את הבאן (שרת טים ספיק/שרת דיסקורד/שרת משחק):שרת משחק
שם החבר צוות שנתן את הבאן:Zagizagi
סיבה של הבאן:cl+מטריד מינית
התאריך: לא ידוע (אם זה לכמה זמן אז פרמה אבל אם זה מתי אז לא ידוע)
סיבה להורדת הבאן: היי,
אני ניתאי שחקן שלכם בדיאם כבר כמה חודשים.
היה איוונט ולפני האיוונט היה גבר בסקין של בחורה וידעתי שהוא גבר ואז רקדתי טוורק (twerk) ואמרתי לו תעשה את זה,
ואז הוא רקד וצחק, ואז התחיל האיוונט הוא אמר לכולם להיצמד לקיר ורציתי לרקוד את הריקוד של השילוב ידיים.
ובטעות יצא לי טוורק.
הוא לא נתן לי להסביר את עצמי שזה היה בטעות ואז הוא אמר באן ל10 יום ללא אפשרות להסביר את עצמי ואת מה שקרה.
ואז פחדתי אז עשיתי alt + F4 וחזרתי לשחק וראיתי שאני בבאן 10 יום.
חזרתי לראות אם אני בבאן אחרי שהיה אמור להיגמר לי הבאן וראיתי שזה התחלף לפרמה.
אני מבין את העונש של 10 ימים.
לדעתי זה לא אמור להיות של פרמה.
דיברתי עם תפוזי שיעזור לי עם הבאן והוא אמר שלדעתו זה מוצדק לעשר ימים ולא לפרמה.
ושאלתי את זאג למה הוא החליך את זה לפרמה מבאן של 10 יום והוא אמר לתפוזי שטקילה רשם לו את זה בחדר מסוים בשרת דיסקורד.
וכשאני שאלתי את זאג איפה טקילה רשם לו הוא אמר שזה היה בחדר מסוים בדיסקורד ותפוזי אמר שהוא בדק וטקילה לא באמת רשם כלום.
הערות:מקווה מאוד שתיקחו את זה לצומת ליבכם בגלל שאני ממש רוצה לחזור לשחק בשרת דיאם שלכם.
תודה,
ניתאי.
תגובה