ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

חדש ♛IDO♛ - שרת משחק - בקשה להורדת באן

שם פרטי: עידו קורן
    שם משתמש (בסטים/שרת דיסקורד/שרת TS): ♛IDO♛
    קישור למשתמש סטים: https://steamcommunity.com/profiles/76561199098005010/
    מקום בו קיבלת את הבאן: שרת משחק
    שם האדמין שנתן את הבאן: Harel
    סיבה של הבאן: גרופ mg
    תאריך של קבלת הבאן: 12.12
    קישור לתמונה של הבאן: https://i.imgur.com/gyFqY1J.png
    סיבה להורדת הבאן/הערות:
    היי, אני משחק בשרת כמה שנים, בכל השנים האלה לא הייתי באדמין גייל/באן (אתם יכולים לבדוק תראו) יש לי גרופ עם חברים שלי שאנחנו מדברים ומשחקים פורטנייט וואלוראנט ועוד... אתם לא יכולים לאסור עלינו דבר כזה, יש לי חבר שאנחנו משחקים ביחד בשרת ואני מלמד אותו איך לשחק ואת הקונסאפט של המשחק, לא מזמן עוד חברים שלנו הצטרפו ואני מלמד גם אותם, חבר שלי שעשו לו סקאם (פעמיים) על גלוק, הוא חדש, הוא רק רצה לקבל את הכסף שלו בחזרה והוא פתח רפורט מה שהוביל לאדמין לראות את הגרופ. בגרופ האדמין ראה בלי קשר למה שקרה קליפ שדורסים את חבר שלי בירקון טרולרים והוא שלח כדי להצחיק אותנו האדמין הסיק שזה גרופ mg, אנחנו על דיפנד כשאנחנו משחקים כדי לשמוע מה אנשים אומרים לנו מדי פעם הם שואלים אותי שאלות כדי שאוכל לתת להם מענה בדיס, אני לא עשיתי איתם rp ידעתי שהם חדשים וזה יוביל לזה, אני עזרתי להם להבין על השרת בסה"כ, בקרוב יש בחינות למשטרה ואני אפספס אותם בגללו כי הבאן הוא לשבועיים (באן ראשון שלי), גם חברים שלי כועסים עליו וסתם חבל שהוא רק ניסה להחזיר את הכסף שגם ככה אין לו הרבה וגרם ל5 חברים שלו לקבל באן, הוא גם ככה מרגיש רע הוא לא התכוון אשמח שתחשבו על זה ואו תורידו או תקלו מה שנראה לכם לנכון, כמובן שהגרופ לא קיימת יותר. תודה מעריך אתכם, שבת שלום.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
1 צפייה
0 אהבו
הודעה אחרונה shaked2
על ידי shaked2

0 תגובות
6 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה yar1n6