ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 18.4.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ – טור דעה

בוקר קשוח לכולנו, אתמול הגיע הטריטורי שציפינו לו בכיליון עיניים, אך בהחלט לא צפינו את התוצאות שלו. אתחיל בזה שאמש בשעה 20:00 מצאתי את עצמי בפני סוגיה בה הילדים שלי שואלים אותי: "אבא מה נעשה שהכדור שלנו אף מעל הגדר אל השכנים?" ואני בתגובה אינסטנקטיבית עניתי : "GIVE THEM HELL" ניתן היה לראות את מבטי הבלבול וההסכמה על פניהם של ילדיי כי אבא אכן השתגע.
    לענייננו, לטריטורי הגעתי באיחור קל וישר נכנסתי לקרב על פיף לקבוצת ה G5 הידועה ביכולות השוברות שוויון שלה (וכשאני אומר שובר שוויון אני מתכוון שכשאנחנו מצטרפים השוויון נשבר ואנחנו מפסידים).
    קרב היה עקוב מדם והתנהל ביחס של 15VSBOT – היחס המועדף על קבוצתנו, הפעם היינו ללא מייקל "אני יודע אף יותר מאתמול" MrSmile והקבוצה נוהלה ע"י פריצות לשידור של אלכס "אנחנו שוברים אותם" KOSOVAN.
    לאחר השתלטות מוצלחת על פיף הגיע שלב ההמתנה, קבוצתנו נדדה מיעד ליעד ושהתה תוך כדי שאנו עושים Share Fysel ב Discord. שלב ההמתנה היה ארוך והפעולה הצבאית היחידה שהייתה לנו היא הגנבתו של לב "אני פה כי אמרו לי" Viperation לקבוצת הG1 ולהעביר לנו מידע על מצב הקרב.
    לאחר מספר דקות לא מבוטל של דילוג בין ה LINES וחיפוש יריבים לפרסוטים הוזמנו להצטרף לקרב, כמובן שלא היססנו וכולנו קפצנו על ההזדמנות. הקרב עצמו נוהל כרגיל ע"י אלירן "ויני וידי – נחכה בינתיים עם הויצ'י" Eliran שכבר שיגר פקודות לכל עבר ואפילו היה נראה בשלב מסוים שזה בידיים שלנו כאשר שמעון "אני מולטיטאלנט עם פטיש" ShimonZaki כבר מכריז שאם לוקחים את A הקרב שלנו!...אם לוקחים את A ישמעון, אם.... אך צריך גם לדעת לפרגן ליריבנו שעשו עבודה יפה מאוד והגנו גל אחרי גל.
    כידוע לכולם הפסדנו את הקרב ומצאנו את עצמנו מול אלייאנס שלם שאנחנו בקושי 30 לוחמים. ולסיכום חברים, קמנו למפה אדומה ולמציאות קשה, אבל:
    PEGI 18+ : גם **************** לא קיבלה 5 לקוחות בערב הראשון שלה.
    PEGI 6+: גם את רומא לא בנו ביום אחד.
    אז קחו נשימה נתנו פייט טוב ועיקש, אני בטוח ששונאים אותנו על עקשנותנו ואנחנו נמשיך איתה.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC