ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 13.6.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ / טור דעה

שלום לכם קיפודי האופל, רגע לפני שניגש לסיכום עונה, אנא מכם קחו 3 דק על מנת:
    PEGI18 - גלגלו לכם איזה פצקלה של גרגלה וכוס קפה/דרינק מוקדם
    PEGI6+ - הכינו לכם קערת קורנפלקס עם הדגנים האהובים עליכם

מבסוטים?

אפשר להתחיל.
    אז מה היה לנו העונה? מלחמות, שאכטות, כיבושים, פרשיית בגידות, שאכטות, מעשי סדום יבשים, העיר סדום, שאכטות, ניצחונות, הפסדים וליאל ooSPECoo אחד. ובכן התחלנו את העונה שאנו לא יותר משבט נוודים ובכל זאת כבר מהמלחמה הראשונה כבשנו 2 כפרים והוכחנו לעולם שלכופף גם אנחנו יודעים ושכל מי שינסה לעמוד בדרכנו רצוי שיהיה מצוידב:
    PEGI18 – פקק אנאלי
    PEGI6+ - שריון וקסדה
    כי אנו לא נרחם ולא נרתע ממי שעומד לפנינו. מיד לאחר מכן הגיעו ימי האופל בהם שוטטנו וניסינו להשתלט על עיר, עיר שתיהיה מחוז חפצנו, עיר עם ליגליזציה ובית בושת מקומי למלא את כל צרכיו של יבגני "חדור גם מאחור" Fezor שידוע כבעל סף איפוק נמוך. אך חלומות לחוד ומציאות לחוד, מצאנו עצמנו נבגדים ע"י בריתנו ונאלצנו לנטוש לאיזור המנודים ה – BORDERLANDS, אבל איך אומרים אצלנו ב GENESIS "כשהחיים בועטים לך בראש וזורקים עליך נעלים, יבש את הסוליות ותכין מהם קססה",
    וכך אכן עשינו,
    הפכנו את איזור המנודים לגן השעשועים הפרטי שלנו וחברנו לברית עוצמתית שהונהגה ע"י ה Shemale הרצחני - Saintor . מכאן והילך הגיע תור הזהב של GENESIS, בהחלט ניתן היה להגיד שפרחנו, ממש כמו ה "White Widow" בעציץ של דור "פרח לב הזהב" Mafroom, ביצענו כל מה שעלה על רוחנו, השתלטנו על כפרים תוך כדי השריית פחד ואימה מאחרינו (יש יגידו שזאת בעקבות שבזמן ההסתערות הבילבל היה שלוף ובמצב משוחרר אך התוצאה אותה תוצאה), ואף כבשנו לנו את עירנו ומבטחינו!

העיר שכולנו קיעקענו את שמה על חזנו מרוב גאווה הלא היא SHOUJING האגדית, העיר שבה "הכל כן" ורחובותיה מרוצפים בגולגלות יריבינו. אחח אלה היו ימים יפים... GOOD TIMES. מכאן והילך נדדנו לנו מטריטורי לטריטורי כאשר התרגלנו שהמפה ירוקה ואנו אפופים בתחושת אופוריה מחממת, באמת נראה היה שאנו בטופ של הטופ, ובדיוק ברגע הזה התחיל לו מבצע "חובק חומות" וקיבלנו זריקת מציאות לפנים, הבנו שאנו בסך הכל משחקים ב"רופא ואחות" עם קלאנים נידחים ובזויים אחרים, ולכן הוחלט על הגירה המונית לעבר "מעלה זרג" כדי להילחם עם הגדולים באמת, המציאות לא השתהתה והכתה לנו בחוזקה בבטן ממש כמו הפרידה של יהודה לוי ושלומית מלכה, ובהחלט נוכחנו לדעת אנו זקוקים לאימון נוסף מה גם שמצבת הלוחמים המזיעים שלנו מספיקה לכל היותר ללחימה על פיפים מול בוטים רצחניים. מציאות חדשה זו לא פגעה רק בנו פשוטי העם אלא גם תיעתעה בחברי המנהלה ששיחקו לנו ברגשות באקטים דרמטיים מוגזמים וגרמו ל"כלה מאיסטנבול" להיראות כמו דרמת פשע. ובכן אפשר להגיד שסיימנו את העונה בטעם של עוד ומרירות קלה ממש כמו בסיום עבודה על מכשיר הנפח ריאות שמקבלים במעמד המנוי לקלאן. כעת הגיע הזמן לחלק את הפרסים לאנשי העונה שעבדו שעות נוספות מאחורי הקלעים בשביל כולנו – אותם אנשים שאתם בכבודכם הצבעתם עבורם ורציתם לפנק אותם חזרה!

תגלית העונה:
    האיש שהצטרף בתחילת העונה והפך להיות הבורג העיקרי של כל לוחם מתחיל בקלאן האיש שבנה תו"ל שלם (כן כן גם מפתחי המשחק לומדים ממנו) להשתלבות מהירה במשחק, קבלו את: מייקל "אני הוא My Games" MrSmiles מייקל אתה זוכה ב- DVD!

לוחם העונה:
    אתם בחרתם בשניים מלוחמי הקלאן קל לזהות אותם כי הם תמיד מגיעים חבוקים ורכובים על אותו הסוס קבלו את: ירדן "זקן ארוך לי עד בירכיים" KRESSEL זה השורט סורד שלך או שאתה שמח לראות אותי?" איסאי SHIKILIKI אתם זוכים בשובר זוגי למסז' דגים איכותי ומפנק ברשת המלונות לעיירות פיתוח "בוטיק לי"

POWER COUPLE של העונה:
    כמובן שגם כאן יש לנו שני זוכים, שברוב הפעמים ניגשו לקרבות הטריטורי כאשר ידיהם עדיין משומנות מחימום אזוריו הצנועים של Saintor שחף "דיפלומט וBFF" Zispiriam ארנון "טירטורי הוא מהותי" Zman תודה לכם על העבודה מאחורי הקלעים, אתם זוכים בזוג מעמדים לנייד לרכב! אהוב הקהל: כשהוא פוצה את פיו הבת זוג מתחממת, שהוא מחלק הוראות בקרב תחושת קודש מלטפת האיש והג'חנון שלקח את כלכלת הקלאן וכיום אנו אף נסחרים בבורסה, קבלו את: טוני "הלב רחב" Pashlama טוניוס הראשון לשמו, אתה זוכה במחברת של "הלו קיטי" הצבע לבחירתך.

גנרל על חלל:
    הוא גדל עם חבורת אווזים והקדיש את חייו ללימוד טקטיקת ההשתלטות שלהם על לחם רטוב, ניתן לשמוע אותו בכל קבוצה בדיסקורד אפילו שהוא לא מחובר קבלו את: אלירן "ויני וידי עישנתי הלכתי" Eliran אלירן ידידי, אתה זוכה בשובר שנתי לקו 961 כך תוכל לצאת משער הגיהנום ולהגיע למקום בעל ציוויליזיה מתקדמת.

רב הקלאן:
    האיש שסיים בעונתו הראשונה את ה ACHIVEMENT של ה "תרי"ג מצוות", קבלו את: נריה "טריטורי הוא פיקוח נפש" NETS נריה אתה זוכה בתפילין חלולים להברחת סמים קלים, עלה והצלח.

נערי החן:
    הם אומנם יפים כמו בנות, אבל רצחניים לא פחות הם ידועים ביכולות הפיתוי החריגות שלהם אז קבלו בבקשה את: שמעון "אני לא רק פנים יפות, יש לי גם אופי" ShadowFX נתי "שנה כבר את הניק" Hypstonic שניכם זוכים בערכת טיפוח לגבר (ערכה משותפת לשניכם) מתנת "ש. וש. פחטר"

הווי ובידור:
    לא תמיד קל לקבל פקודות בקרב ממאמא צרפתייה שהופכת ברגע לסמל "שמש", אך גם לא ניתן להתעלם מהראייה הטקטית החדה כשהוא עולה גם החיוך של כולנו עולה קבלו את: דודו "האפי האוור" BaLaNcEd דודו אתה זוכה בערכת טאקי למתקדמים.

איש קבע:
    את לא מרוצה? משהו לא מסתדר לך שם למטה? הנזילות חזרו? הוא יתקן ואף ישאיר את המקום נקי יותר מהקליניקה שלו, קבלו את : אריאל "ד"ר תותים" Arielzil אריאל יקר אתה זוכה בבילוי זוגי בערד.

חברים לסיכום כל הכיף הזה לא היה קורה לולא אותם מנהלים שמקדישים לילות וריאות לטובת הקלאן: ליאל "זה רק אני והארטמיות שלי" ooSPECoo אלעד "הלוחש לסרפים" Bazinga וכמובן אלכס KOSOVAN "פיאחלי היום כובשים את TURUL" שלולא הרגלי הצריכה המוגזמים שלו היה כנראה מנכ"ל פייסבוק ישראל. תודה רבה לכל מי שהיה לו סבלנות לקרוא את השטויות שלי. "אל תבכו על שנגמר, אלא תחייכו על שהיה" – לא הולכים לשום מקום זה הזמן להתפתח ולהיות מוכנים לעונה הבאה.
    ד"ש בבית.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו