ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 20.07.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ / טור דעה

שלום לכם זאבי הקשת,
    ובכן לפני שנתחיל אעדכן אתכם שאמש קיבלנו פנייה מהאקדמיה העברית ללשון, אשר בה נאמר לנו כי לאור הפתיחה הבאמת מרשימה של העונה, הוחלט כי ישונה הביטוי "מעשי סדום" ל "מעשי בראשית" (GENESIS בתרגום חופשי הוא "בראשית"), אנו כמובן שמחנו על הבשורה ונתנו את בירכתנו למהלך, ולכן לוחמים בפעם באה שתשמעו על חבורת נערים שביצעו "מעשי בראשית", שאו גאווה בליבכם כי מסורתכם חיה ודופקת.
    לענייננו,
    עוד טריטורי מרשים מאוד מבית היוצר של GENESIS, והפעם ניגשנו לטריטורי כאשר פנינו לכיוון הצנצנות אך התעוררותם המפתיעה של 15 לוחמים בשעות הסמוכות לקרבות טרפה את הקלפים לחלוטין, יש שייתנו את הקרדיט למתקפת ה SUGERRUSH של פרץ "פירקתי עוד חנות ממתקים" Peretz אשר החל לתייג באופן פראי את כל משתמשי הוואטסאפ ולא די בכך מיד עם סיום התיוג בקבוצתנו האלוהית עבר גם לקבוצת ה"דברים מפליז עושים לי טוב" שהוא שותף בא וגם שם תייג ללא רחם. אז פרץ תודה לך בכל זאת וכמובן תודה ללוחמים המסוקסים שעשו לנו הפתעה נעימה.

ובכן הטריטורי עצמו נפתח בHAPPY HOUR של ברסוטים כשאר המטרה היא ברורה לכולנו, הפשלת מכנסיים וסגר הרמטי של השטח הקרוב לFORT כאשר הכל מותר למעט כלל אחד, לא תוקפים את LANNISTER, אך גם כלל זה היה גדול על יכולת הבינה של חברי הקלאן ובוודאי שבשעה שכזו כאשר רמת הסחיות נמוכה יותר מהפאנצ'ים של הטור, ועל כן הוחלט לעבור לשיטת הצבעים, אותה שיטה ששמעון שלנו מתרגל ברגעים אלו ממש, אדום תוקפים השאר לא.
    ובכן חגיגה גדולה הייתה ליהודים ובמהרה התמלאו העגלות של לוחמינו בכל טוב והחלה לה הצליעה המוכרת שאנו כל כך אוהבים אצל אויבנו.
    אך לא הכל ורוד, במהלך שלב הברסוטים, נרשם אירוע חריג בו אמיר "דרוש חונך" Wild ספק מבצע מהלך טקטי ספק אינו מצליח לקרוא צבעים, נכנס לצדם של אויבנו בברסוט, אז אמיר יקר הפעם זה נגמר בבעילה בהסכמה אך בפעם הבא שושנתך בראשך.
    דבר נוסף ומרגש לא פחות הוא הרנסנס של הדוויזיה המשוריינת, וכשאני אומר הדוויזיה המשוריינת כמובן שאני מתכוון ל G5 "קרנפי האש" בהנהגתו המסורה של מייקל "Special Ops" וMrSmiles
    אותה קבוצה מרגשת שגם אני גדלתי בה ובדומה לשאהיד שהרגע פדה את 72 הבתולות גם אני הסתערתי מופשל מכנס לעבר בוטים תמימים הרוצה לטעום מהכל, אחח HAPPY TIMES.
    מיד עם סיום שלב הברסוטים יצאה לה משלחת חוד החנית או במקרה שלנו הדבש של הפייסל לכיוון הכפר שאת שמו לא נאמר (לא כי יש עליו יראת קודש, אלא פשוט לא ניתן לבטא את שמו מבלי להשאיר כתמי רוק על המסך), ומצאנו עצמנו נלחמים כתף לכתף עם 4 קלאניים בזויים אחרים אל מול קורטים* עקשנים.

קורטים* - שם קוד לאותם סחים הלבושים בג'ינס ונעלי ספורט שעדיין חושבים שהבילבל שלהם הוא לפיפי בלבד, אסופת אנשים אשר המכנה המשותף שלהם הוא רמת עולב גבוהה ופירורי במבה מסביב לפה.

אז כפי שניתן היה לחזות את הקרב הראשון אכן הפסדנו היות ולחמנו לצד חדי קרן ודובני אכפת-לי מהאוסים בזויים כאלה ואחרים, אך מיד לאחר התארגנות קצרה ניגשנו לקרב פעם נוספת כאשר הפעם המצבה עומדת על 15 לוחמים מופשלי מכנסיים ועד 5 מופשלי מכנסיים שמחכים במאסטרינג בתור (צפוף מדי יש לציין) וכל זאת בזמן שאלדר "להסתער ערום? היתרון בולט" Elementical מנסה להשליט סדר בצעקות: ה-"לא לדחוף! אלא להידחף...!" שלו, אתם וודאי כבר הבנתם כיצד זה נגמר.

לסיכום לוחמים, מעט הסבר על תורת היחסות - אם אני תוקע אצבע בעין של מישהו, אז לשנינו יש אצבע בעין, אבל יחסית, מצבי טוב יותר,
    אז את "מעשי הבראשית" שביצענו אתמול אויבינו מתקשים לשכוח, זרמי הכאב מאזור האגן שלהם שולחים להם תזכורות בכל תזוזה, אך בכדי שהמצב לא ישתנה אנו שמים לעצמנו מטרה של 50 לוחמים בשבת!
    ד"ש בבית.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו