ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 21.4.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ - טור דעה

טווווובבבבב, מה לא היה לנו אתמול?! פרסוטים, התקפות, הגנות, בגידות, בעילות (שלא בהסכמה יש לציין), מעשי סדום ועוד דברים רבים וטובים – בהנחה שאתם בצד האקטיבי, וכך אכן היה. סלחו לי שאני קופץ למסקנות אבל הטריטורי הכי טוב שהיה מאז שהתחלתי לשחק.
    לעניינו, הטריטורי התחיל בתדריך של שחף "אני אח של ארנון" Zipsiriam שחשף בפנינו את התוכנית המוגזמת לערב תוך כדי שהוא משאיר 4 שיניים על המקלדת ומסך מלא גיבובי רוק בהקראת שמות הערים והכפרים אותם אנו נתקוף.
    מיד לאחר מכן עלה על הפודיום עדן "הרמטכ"ל שאינו קצין" EzCraZyTV שחשף בפנינו את תוכנית ה CHROMA RGB 32 BIT להשתלטות על העיר, בעוד חלקנו מנסים לעקוב בשקט על התוכנית המפורטת (מדי) והשאר בודקים האם המקלדת שלהם מכילה יותר או פחות צבעים מתוכנית הקרב.
    בסיום התדריך התפצלנו לקבוצות ויצאנו איש איש לקבוצתו תוך כדי פרידות קוראות לב מהאישה והילדים/חברה/מגש פיצה יבש/מפילים ראש של בני כאשר על הפרק כבישה של עיר ושל 3 כפרים (הצחקתם את הארנב שמוט אזניים של דודו "אודו" BaLaNcEd) משימה שעל פניו נראית בלתי אפשרית בעליל.
    אבל איך אומרים אצלנו בGENESIS :
    PEGI18+בלתי אפשרי זה להכניס רך
    PEGI6+ בלתי אפשרי זה להוציא כדורסל מהנחיר

מכאן והילך אתאר את נקודת מבטי מקבוצת ה-G5 "לא להתייאש", לצערי לא הייתי עד למה שהתרחש בקרב על העיר, אך ורק תוך צפייה במאזן הקרב וקסיסת ציפורנים.
    אז אכן הצטרפתי למקומי הנוח והמוכר ב G5 והתחלנו להתקדם לכפר AMANET כאשר משימתנו הראשונה היא שהייה, אמרתם שהייה אמרתם G5 , מסוג המשימות שאתם יכולים לשגר ל G5 ולישון בשקט תוך כדי ידיעה שהיא תתבצע ב 100%.
    אני רוצה לנצל את הבמה ולבקש מ ג'קה "המחשב לא מתנתק מהחשמל ולכן אני לא מפסיק לשחק" Jekkagamee ו נשגב "אני נשגב מכם" Pixeldog להתנצל על הטרלת שחקן חדש, תוך כדי שהם מבטיחים לו שבמעבר גבול מחכים לו 3 בוסים ושרצוי שהוא יעשה Save Game לפני שהוא נכנס לקרב איתם. לא מכובד ולא מכבד, שהייה היא משימה חשובה ורצינית.
    לאחר מכן הגיעה הסלטה והשמנה של "ילודי הברזל" (כאשר אני אומר "ילודי הברזל" אני מתכון ל (G5 ונשלחנו לכבוש שני כפרים מידיהם של בוטים אכזריים, כמובן שמי מכם שבקיא מספיק יודע ששמה הנוסף של G5 היא "אימת הבוטים" וזה על סמך יכולות ה 15VSBOT המפורסמות שלה.
    שני הכפרים נכבשו בהצלחה רבה תוך כדי צהלות שמחה ותרגול נשימות של דוראל "תדלוק אוירי" DorelK שגם דאג לשתף אותנו במתכן הכושר לפני הקרב. מיד בתום כבישת הכפרים והעיר במקביל הגיע שלב האופוריה, קל היה לזהות אותו עקב פריצה לשידור של אלכס "פיאחלה היום כובשים עיר" והטרלת שחקניה המותשים של G5 , כאשר הוא משנה לא פחות מ8 יעדים לתקיפה בפחות מדקה, לבסוף נקבע שעלינו לחזור ולהגן על הכפר שזה עתה כבשנו מידיהם של בוטים (אכזריים יש לציין). על הכפר לא הצלחנו להגן אך זו לא היתה יותר ממכה קטנה בכנף, כי מיד לאחר מכן יצאנו להגנה על עובד, וכשאני אומר עובד אני לא מתכוון לנהג ההסעות שנתקע בהילולת חינה מוגזמת שמושב ירחיב, אלא כפר נוסף שכבשנו במהלך הטריטורי. אז חברים לסיכום אכילת הראס הזו, סיימנו עם עיר ושני כפרים!!!!!! לא להאמין איזה תצוגת ענק של היהודים.
    אז אם גם אתם החלפתם תחתונים דביקות במהלך הלילה אתם לא לבד, היה ענק ותודה לכל מי שהגיע וטרם!

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC