ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 25.4.2021

*הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ / טור דעה

בוקר טוב שרקני הגיהנום, אכן טריטורי בינוני – אבל מי אנחנו שנתלונן? אם זצ"ל אמרו ואני מצטט:
    No News Good News PEGI 6
    PEGI18+: עדיף לגרבץ בתוך העיר מאשר להתייחם מול כפר.

לענייננו, לטריטורי אמש הגעתי ב20:09 כאשר אני אחרי מתיחות, מצויד בספוגי זיעה כוס קפה ומגן של קפטן אמריקה שהשאלתי מהילדים – להזיק זה לא יכול.
    צעדתי בבטחה ישר לתוך חדר ההמתנה, אך להפתעתי הדממה הרועמת ששררה בחדר היתה מעט מלחיצה ומחשידה - "האם התבטל הטריטורי?", "התחילו בלעדיי?", "האם מה שהשגתי בחיים באמת גורם לי לאושר?" ועוד ועוד תהיות שהחלטתי לקטוע ולבדוק את המצב בדיסקורד.
    אכן היה ניתן לראות שכולם כבר ממתינים בחדריהם וערוכים, מראה שהרגיע אותי, זינקתי לעמדת הצריח ב G5 "תנו לנו אש", ומיד הבנתי את הצפי להיום...מחסניות 72 – או ככה לפחות קראו לזה בזמני בצבא.
    אנו לקראת טריטורי של המתנות ושהיות, אבל כחבר בחדר ה G5 גם לי יש קעקוע של "שהייה" על התחת ולכן שמחתי בחלקי ויצאנו לדרך.
    בתחילתו של הטריטורי שררה דממה ואף לרגע חשבתי שאני נמצא באמצעה של צלילה היות והרעש היחידי שניתן היה לשמוע היה צלילי הבועות שהגיעו מכמה וכמה כיוונים. לאחר מכן, הגיע אלינו מייקל "סיימתי להעביר סטאז' למפתחים" MrSmile שמיד לקח פיקוד והכניס אותנו לעניינים ואף הסביר לנו שמטרתה של G1 היום היא להישאר בעיר ולהגן – נתון שהדליק אצלי נורה אדומה, הרי ברור לכל חברי הקלאן, שחברי G1 היו מדושנים עוד מהבוקר מהג'חנון אצל טוני "אני גם יפה וגם אופה" Pashlama ולכן לא יכלו לזוז ולצאת להילחם – תתביישו.
    ואנו חברי ה G5 - ה"ספצנז", "הדבש של הפייסל" של GENESIS נצא למשימות פרסוטים ופעולות תגמול איכותיות.
    מכאן והילך ניהלנו Dog Fights או שמקרה של G5 Bot Fights בעיקר מול יריבים שלא היססו ולחצו ALT F4 מיד בתחילתו של כל קרב. לסיכום היה טוב וטוב שהיה. הבה נתייחס למקרה החריג של הערב, במהלך הטריטורי בננו הסורר תיאון גרייג'וי, דניאל "אני לא DarkDush" Obamba החליט לצאת למשימת יחיד ולתקוף כפר, מעשה מטופש בפני עצמו, ובטח שכשהוא נעשה ללא רשות ותיאום.
    מכשנשאל מדוע ביצע את המעשה הבזוי? טען "עישנתי לי פצקלה של גרגלה והיה לי משעמם", מנהלי הקלאן היקרים – השאלה היא לא מדוע הוא ביצע את מה שביצע, אלא מה הוא מעשן ומאיפה משיגים...?!
    טוב לסיום, חברים אבקש את עזרתכם בגיוס חברים, מכרים, אחים, דודים, שכנים, אקסיות וכו' לקלאן אנו חייבים עוד נוכחות כפי שראיתם אנו גדלים בקצב אקספוננצילי והופכים להיות מטרה עבור קלאנים בזויים אחרים... חוץ מזה שחייבים לעזור לאלכס "פיאחלה נותנים עבודה היום" KOSOVAN לאחר שהוא נצפה מפרסם פוסטים בקבוצת "70 אבל בעניינים" בפייסבוק. אז תודה לכל מי שהגיע – מחכים לכם בשלישי.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC