ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 19.05.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ / טור דעה

בוקר טוב שפיריות מגפה שכמותכם, קמנו לבוקר לא פשוט, בוקר שמלווה בתחושת החמצה גדולה, אני ארשה לעצמי לדבר בשם כולם ואומר שלא חשנו החמצה כזו מאז פספוס המקום הראשון של קובי מרימי באירווזיון, אבל...קמנו אז ונקום גם היום.
    לענייננו, הטריטורי התחיל בתדריך קצר של אלכס "שאיפות גדולות, שיעולים קטנים" KOSOVAN כשעל הפרק לא פחות מכבישת עוד עיר. התחלקנו איש איש לקבוצתו ויצאנו לדרך, כאשר מטרתה של קבוצתנו G1 "לעולם לא תצעדי לבד" היא הגנה על העיר, משימה שהפכה בין רגע לחזרות ריקודים וקרבות Duals עקובים מדם אותם הנחה אלירן "אמור לי מה נשקך ואומר לך מי אתה" eliran .
    לאחר כשעה של טריטורי הגיעה שעת ה "ש" והקרב על זבולון יצא לדרך, ניתן היה להבין כי סבלנותה של G1 כבר הגיעה לשיאה וזאת לאחר שאסיל "Jaaooollliin" Originals פורץ לשידור מדי פעם בכרזות בערבית ליציאה לפרסוטים, מה שגרם לאלירן שלנו להיבהל ולמצוא מסתור מתחת לשולחן המחשב, אלירן ידידי הסר דאגה מליבך גם במקרה וישראל תיכבש לא יגיעו עד לרחוב כדי לעדכן אתכם שהתחלף השלטון אתם תאלצו להתעדכן דרך המדיה.
    לאחר כ5 דקות של מתח אינסופי החלטתי להתגנב לשידור של הקרב, בדקות הראשונות הנחתי שדעתו של טוני "קולו של האל" Pashlama נטרפה עליו וזאת לאחר ששמעתי זעקות "פוחביר" "פוחביר" "והיפסטוניק" ללא ההפסקה, לאחר בירור הבנתי כי חלה כאן טעות חמורה ו"קולו של האל" אינו טועה והטעות היא של השחקנים אשר אייתו את שמם שלא כהלכה. ולכן איוון ונתי אבקש בשם הקלאן לשנות את שמכם ל PuchBear ו Hypstonic,היות וטוני הוא הצדק.
    הקרב עצמו התנהל בצורה מרשימה ועיקשת שלא השאירה אף אחד אדיש, כולם נתנו מעצמם, וכבר היה נדמה שהעיר שלנו (היו חסרות לנו 3 שניות!!!) – ארנון (טריטורי הוא לא נושא להלצה) ZMAN שלא שם לב, כבר חבש על ראשו תחתונים ופצח בריקוד כבישת העיר האהוב והמוכר שלו, אז אני אומר, את העיר לא כבשנו, אבל לפחות מריקוד התחתונים המסורתי נהננו, תודה לך על זה ארני.
    לקרב השני על העיר, בני LANISTER כבר הגיעו מוכנים ואף נראה שהרחיבו את בריתם והעמידו חומה אנושית מחוץ לעיר דבר שהקשה מאוד את עיבוי הכוחות בקרב עצמו ומצאנו עצמנו נרדפים. שוב פעם נוכחנו לגלות בדרך הקשה שמספרים מדברים בטריטורי ולכן אבקש את עזרת כולם בגיוס שחקנים חדשים, כרגע הקבוצות בפייסבוק שלא עשו לנו BAN הן: 1. גינה לי חביבה 2. מועדון הזהב רעננה 3. ריקוד חופשי בחמישי הרבה שחקנים פוטנציאליים, צאו לדרך!
    לסיכום חברים, ראיתם את כוחנו שאנו נלחמים מאוחדים וזה לא משנה עם אתה צבר, ערבי, רוסי או אפילו גיא (אני לא גזען אני שונא את כולם אותו דבר) Mesh העיקר שאנחנו עושים זאת ביחד.
    פינת הפרגון: בקרב עצמו בלטו להם בעיקר ליאל (קבלן פירוקים) ooSPECoo, נתי (קבלן פירוקים) Hypstonic וירדן (בקרת איכות לפירוקים) Kressel שהעמידו מספרים נדירים שלא מביישים Fief Raids. תותחים.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC