ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

Csgo | שינויים חדשים!

לפני מספר ימים, יצא עדכון למשחק Counter Strike Global Offensive, הנה כל הדברים החדשים שיצאו:

1. יצאו 2 מפות חדשות, אחת נקראת "Anubis", מפה מדברית, עם שני "סייטים" כמובן, A ו- B, לפי דעתי המפה דומה קצת למפה דאסט 2, בגלל הטקסטורה המדברית.
    המפה ה-2 שיצאה נקראת "Chlorine", מפה שעוצבה על ידי "Lizard" ו- "TheWhaleMan".
    זוהי מפה של פארק מים נטוש. במפה כמובן יש שני "סייטים", A ו- B.

2. עם העדכון החדש יצאה גם קולקציה חדשה, The Prisma 2 Collection.
    הקולקצייה כוללת 17סקינים חדשים.

סקין ראשון- AUG | Tom Cat, סקין עם טקסטורה תכלת-אפור, עם ציור של חתול עליו. הציון שלי- 4/10.
    סקין שני- AWP | Capillary, סקין עם טקסטורה כחולה ופסים ורודים כחולים עליו, את אותו הסקין אפשר גם למצוא על הנשק Five-Seven. הציון שלי- 6/10.
    סקין שלישי- CZ75-Auto | Distressed, סקין עם טקסטורת ברונזה, מעט מטאלי. הציון שלי- 3/10.
    סקין רביעי- Desert Eagle | Blue Ply, סקין עם טקסטורה שדומה לעץ, עם פסים כחולים ואפורים. הציון שלי- 7/10.
    סקין חמישי- MP5-SD | Desert Strike, סקין עם טקסטורה בצבע כחול, בז'. הציון שלי- 5/10.
    סקין שישי- Negev | Prototype, סקין עם טקסטורה כסופה אפורה באמצע הנשק. הציון שלי- 4/10.
    סקין שביעי- R8 Revolver | Bone Forged, סקין עם טקסטורת עצמות בידית, וטקסטורה אדומה-ברונז בשאר האקדח. הציון שלי- 6/10.
    סקין שמיני- P2000 | Acid Etched, סקין עם טקסטורה כחולה, עם פסים במגוון צבעים על כל האקדח. הציון שלי- 8/10.
    סקין תשיעי- Sawed Off | Apocalypto, סקין עם טקסטורת סגולה, עם ציור של יד כחולה מחזיקה את כדור הארץ בצורת פצצה. הציון שלי- 10/10.
    סקין עשירי- Scar 20 | Enforcer, סקין עם טקסטורה אפורה, במרכז הנשק יש כמה צבעים מרכזיים, ורוד אדום צהוב וכתום שלפי דעתי הורסים את הסקין. ציון- 3/10.
    סקין אחד עשר- SG 553 | Darkwing, סקין עם טקסטורה כחולה, אשר עליה מופיעה עוד טקסטורה אדומה זוהרת של אש. ציון- 10/10.
    סקין שנים עשר- SSG 08 | Fever Dream, סקין שקיים כבר על הנשק AWP, טקסטורה אפורה עם שילוב צבעים ( ורודים וכחולים) עם כיתוב לבן במרכז הנשק. הציון שלי- 6/10.
    סקין שלושה עשר- AK-47 | Phantom Disruptor, סקין עם טקסטורה אפורה, עם ציורים של דרקונים עליו. הציון שלי- 6/10.
    סקין ארבעה עשר- MAC-10 | Disco Tech, סקין עם טקסטורה ורודה כחולה, סקין מגניב לפי דעתי. הציון שלי- 8/10.
    סקין חמישה עשר- MAG-7 | Justice, סקין עם טקסטורה כחולה צהובה, עם ציור מלאך עליו. לפי דעתי, הסקין הכי יפה בקולקציה. הציון שלי- 10/10.
    סקין שישה עשר- M4A1-S | Player Two, סקין עם טקסטורה כחולה, עם ציור של שחקן עליו, בשילוב צבעים יפה בצדדים. הציון שלי- 9/10.
    סקין שבעה עשר- Glock-18 | Bullet Queen, סקין עם טקסטורה צהובה, עם ציור של בחורה וכדורי נשק לידה. הציון שלי- 9/10.

לחץ על התמונה לגרסה גדולה יותר

שם:		הורדה (12).jpg
צפיות:	1
גודל:		7.7 KB
מזהה:		28588
    בברכה, עברי
    הנהלת האתר

הולי שיט כל הכבוד על ההשקעה!
    ממש עוזר לקרוא את כל השינויים ככה בעברית שמישהו מסדר את הכל!
    המשך כך!
    בברכה, *a1rman
    סגן מנהל קהילת CS:GO & מלך הפורום.
    ​​​​​

Admin: 29/12/19
    Server Manager: 01/01/20
    Inspector: 23/01/20
    Anime Forum Manager: 25/01/20
    Forum Inspector: 18/03/20
    Main Inspector: 02/04/20
    Website Manager: 23/04/20
    Sub Manager: 02/05/20