ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 15.5.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ / טור דעה

צהריים טובים יונים צמאות דם שכמותכם, לפני שנתחיל אני רוצה להביע הזהות עם כל האנשים שעברו עליהם ימים ארוכים וארורים, חסרי משמעות, מלאי פחד ובלבול – על חלקנו זה השפיע יותר ועל חלקנו פחות אבל אל תטעו זה השפיע על כולנו.
    כמובן שאני מדבר על אותם ימים נטולי RESOURCES ונפילות של שרתים – כפי שציינתי ימים ארורים. המצב היה חמור כל כך עד שאפילו אייל Eyal "Prestige is Life" נצפה משוטט סהרורי ברחבי הדיסקורד ותוהה על עצם קיומו והאם אלזה היא באמת אחותה של אנה? ואם כן אז למה היא כל הזמן נוטשת אותה?! אייל אנחנו איתך – תיהיה חזק.ימים טרופים.
    לענייננו, לטריטורי הגעתי באיחור קל כך שאת התדריך הקבוצתי אני פספסתי, אך ישר זינקתי לקבוצת G4 "מילים אחרונות?" לקבלת התדריך מפיו של אלכס "ממ"ד זה לחלשים" KOSOVAN, נמסר לנו שאנו ניהיה צוות הפרסוטים מחוץ לעיר הקודש Shoujing ואף יפוצל כוח נוסף למשימת איכות בעורף האויב. הכוח שהיה תחת הנהגתו של ג'קה "בדיחותיך כלל אינן מצחיקות אותי" JekagameR התמלא בהתרגשות גדולה אך בטרם צאתנו לדרך הבנו כי לטריטורי חוקים משלו והיום כולם נותנים יד בהגנה על העיר.
    תחילת הטריטורי היתה מאופיינת בהמתנה קצרה מחוץ לעיר כאשר לפתע קיבלנו איתות מאסיל "תפסתי אותו בברסוט" Originals כי הוא מזהה התקהלות גדולה מחוץ לחומות העיר זבולון – Zhoulung וכי הוא נכנס לפרסוט מול קלאן שלם ואף מעניש אותם שהעזו לנסות.
    בזמן חגיגת הפרסוט שנעשתה מחוץ לחומות זבולון, הגיע מודיעין כי מתוכננת מתקפה על העיר Shoujing שחף " אני 3> סיינטור" Zispiriam מיד הוציא הודעת ריקול לכל הכוחות ולהתרכז מחוץ לעיר. ואכן מילה של שחף זו מילה והמתקפה לא איחרה לבוא, ואנו שידענו כי זהו התכנון, העמדנו לרשותנו את אריאל "ד"ר טוטה מבסוטה" Arielzil שיגיש עזרה לכל אויב שנקביו הורחבו – בכל זאת אנו תומכים בהומניטריה. מכאן והילך נפרסה "כיפת ברזל" אנושית הכללה את G4 ו G5 "אנחנו לא נבקש" אשר יירטו בהצלחה של 97.3% כל ניסיון התקפה על פיפ והקמת מאחזים לא חוקיים.
    אך הדובדבן של הטריטורי היה המתקפה על העיר עצמה אשר נוהל בידיו של טוני "מנתץ השלשלאות" Pashlama שנכנס באופן חלק וטבעי לקרוקס הרחבות שהשאיר אלירן "ויני וידי ויצ"י" Eliran הקרב עצמו התנהל בצורה מדהימה כאשר כל אחד עושה את המצווה עליו בצורה הטובה ביותר. הבהרה ל@טוני דיס – זה לא שאנשים לא עוקבים אחרי פקודותיך, פשוט שנכנסים לקרב יש קיפאון של 2 – 4 שניות עד שאנו מבינים שאנו לא בשיחה בקו אירוטי לנשים ושזה אתה שמחלק פקודות, זה טבעי, אנא סליחתך.
    לסיכום חברים , "שאלוהים ירחם על אויבינו, כי אנו לא נרחם עליהם"
    תודה לכל מי שהגיע ונתן יד היה אמאל'ה ואבאל'ה.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC