ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 23.05.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ/ טור דעה

בוקר טוב צבי הגיהנום, מעשה מכוער של אחד מחברי הקלאן ארע הבוקר כתוצאה מניסיון לחץ להוצאת הטור, כאשר ליאל (מר דיסקורד) ooSPECoo מוציא את ילדיי מהגן וזאת לאחר ששכנע את הגננות כי הוא נער השעשועים הסודי שלי ואנו נפגשים עם הילדים ליום כיף ספונטני, ועוד במצח נחושה שולח לי תמונה של הילדים אוכלים ארטיק מטרה עם הכיתוב "פרסם כבר ת'טור יבור של חרא – עד אז הילדים אצלי".
    ז ליאל מילא שיקרת לגננת, ומילא כמות ההסברים לאשתי ולגננת כי אין לי נער שעשועים, ונניח הבלגתי על חטיפת הילדים, אבל ארטיק מטרה? באמת? זה כבר אישי חבוב.
    לענייננו, הטריטורי התחיל בתדריך קצר אשר שלח את מרבית הקבוצות צפונה במטרה להגן על עיר הקודש SHOUJING וסיכול כל נסיון התקוממות של קלאנים בזויים אחרים. ג'י4 ג'י 5 וג'י 7 הונחו להישאר בחדר ההמתנה לצורך תדריך מפורט יותר, ואכן קח היה, ג'י 4 הונחתה לחבור לג'י5 לחלק לשתיים, ולעשות שורש שלישי רק על שלושת האחרונים בג'י7 , היתר מג'י7 לפתוח קבוצה חדשה אשר תיקרא ג'י spot אותה יש לפצל ולקחת רק את השניים העליונים ביותר מג'י4 וג'י5 תוך כדי שאת השאריות מג'י4 מחלקים שוב ל3 ומעבירים לג'י spot את כל מי שיש לו א' בשם, לאחר חלוקת הקבוצות הברורה יש לתקוף את ZADANI. הנחיות אלה יצרו בלבול קל, אך מהר מאוד נעשתה התעשתות וכל אחד מצא את מקומו על גבולה של סדום מוכן לפשיטה נוסח GENESIS על העיר ZADANI – וכשאני אומר נוסח GENESIS אני כמובן מתכוון לאותה הסתערות אהובה תוך כדי הפשלת המכנסים לברכיים ושיגור זיקוקים באוויר. HAPPY TIMES.

אירוע חריג נרשם אתמול תוך כדי ההמתנה על הגבול,כאשר פרץ לפתע לשידור קול נשי (לכל היותר של ילדה בת 8) מעט מגומגת אשר נעלמה באותה מהירות שהופיעה, דבר הגרם לקיפאון וקצר במוחם של לוחמי GENESIS, לאחר יציאה מההלם ותחושת הקודש שאפפה אותנו הבנו כי נועה (קודקוד עולם) Saintor היא זו שפרצה לשידור בטעות. ואנו פונים אליך שחף (שחף + סיינטור= BFF) Zipsiriam אנא תגובתך ואישורך כי אנו מנוהלים על ידי ילדה בת 8.
    הקרב עצמו יצא לדרך בדיוק בזמן, כאשר הקרב עצמו מנוהל ע"י אלירן (ויני וידי מה לא תזרוק לנו איזה ויצ'י?) eliran גנרל העל חלל שלנו, ואף היה נראה שאנו בדרך הנכונה לניצחון מוחץ אך הדברים לא הלכו חלק ואף נעשו קשים מרגע לרגע ומצאנו עצמנו מול אויב שאינו נרתע מלוחמים דיגטליים עם מכנסיים מופשלות לברכיים. רגע מפנה נרשם כאשר אייל (אני הוא הפרסטיג') Eyal חושב על יום המחר והתחיל לחצוב Sidrite מחומות העיר תוך כדי הקרב ולמעשה אף ממוטט את חומות העיר וחושף בפנינו פרצה שלא ידענו על קיומה. אז אייל הקלאן מודה לך נחישותך. אך גם מידע זה לא תרם לנו וכפי שרובכם הבנתם – את העיר לא כבשנו אתמול. כפי שהבנתם הטריטורי אמש היה אינטסיבי וערך עד לדקות האחרונות, מה שלא השאיר זמן לפינתנו האהובה – "הטרלות KOSOVAN" אותן הטרלות האהובות השולחות אותנו לחצות את המפה ולכבוש 8 ערים וכפרים במקביל – אם אפשר בצד השני של המפה.
    לסיכום חברים, יש כמה קלאנים מצפון ומדרום שלא מקלים לנו על החיים אבל איך אומרים אצלנו בGENESIS : "מי שהולך לישון עם תחת מגרד, שלא יתפלא שהוא קם עם אצבע מסריחה". ולכן עד שלא ננקה את הקלאנים האלה נמשיך לקום עם אצבע מסריחה או תחושת החמצה במקרה שלנו. תודה לכל מי שהגיע וטרם אתמול. יום שלישי קרב הישרדות על חיינו – חיסורים אך ורק על סמך הצגת תעודות פטירה.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC