ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 30.5.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ / טור דעה

בוקר טוב לכם פרפרי הרעם, אתחיל ברשותכם בגילוי נאות, אמש אני לא הצלחתי להשתתף בטריטורי וזאת בעקבות תקלות טכניות אשר נובעות מ"נפלאות הלפטופ" דבר אשר ששבר את ליבי ורוחי ממש כמו אותו הרגע המקולל בו הודיעו לנו על פרידתם של טיילור ובן זיני – אך כל זאת לא מנע ממני להתעדכן בזמן אמת בערוצי המדיה השונים, לעקוב על פריסת הכוחות ב Google Earth וכמובן לאכול לכם את הראש.
    טוב לענייננו, "חובק חומות" היום השני לספירה, הטריטורי נפתח בתדריך קצר אשר מהותה העיקרי של המלחמה להיום היא בלאגן – אנו נצא להילחם בכל כפר אפשרי (לא עדיין לא מדובר בפינתנו האהובה "הטרלות KOSOVAN") וזאת בכדי לתת לכל חברי הקלאן ותיק כחדש להשתתף ולחוש תחושת קרב אמיתית.
    דבר נוסף שאתייחס אליו, הוא האופן בו מתחת לאפינו הוקמה לה קבוצה של רוצחים קרי דם, לוחמים שגודל האיבר שלהם זהה לגודל CULVERIN , אנשים שמנשנשים סרפים עם חלב כתחליף לדגני בוקר, אני כמובן מדבר על Team Tony, יוזמה מבורכת וההיענות אליה אף יותר, אז שאפו גדול. את סיכומי ופרטי הקרבות אני אשאיר ללשונם הציורית של שחף ("אני אח של ארנון") וארנון ("אני אח של שחף") ברגע שיסיימו את תפילת ומנחת הבוקר לה E-God, Saintor. כידוע לכם שחף וארנון מקריבים מדי בוקר 3 אוגרים וקיווי כחלק מהמנחה לאל הדיגיטלי הנ"ל – בשם הקלאן תודה לכם על מסירותכם.
    אך אני כן אתייחס לכמה מקרים חריגים שנרשמו אמש: ראשית אפתח בשחקן אנונימי העונה לשם HDBG או משהו מסוגנן שכזה, אותו פלוני שנכנס לקרבות על עיר עם יחידות כחולות ואף הצליח להכשיל את אלירן "מטחנת ה NICKNAMES" מלבטא את שמו כהלכה. אז אנצל את הבמה ואומר לאותו טרול – OBAMBA עלינו עליך, הבנו ששינית NICK, החלפת מס' נייד והסבת את מינך, שחרר אותנו או שתזדהה.

מקרה נוסף שארע הוא היעדרותם (התמוהה יש לציין) של Hypstonic , ו – Eyal הידוע גם "איל הפרסטיג'", חברים, לא להגיע לטריטורי זה פשע בפני עצמו, אך חמור מכך הוא לתרץ זאת בתקלה טכנית בעוד קיבלנו דיווח מליאור "נער הפלא" LiorM כי נראיתם ליד מכרה הSidrite כאשר אתם ערומים לגמרי למעט חוטיני גברי שאינו משאיר מקום לדמיון וצמד גופיות רשת בעוד OferM דואג לצלם ולתעד את הרגע הביזארי. אז ראשית עופר חבל שנגררת לגחמות האלה, ושנית, נתי ואיל אנחנו לא שופטים אבל לכל דבר יש זמן ומקום, מעבר לכך הדברים שראו עיניו של ליאור שלנו יחרטו במוחו לנצח. ליאור צר לי שנחשפת לכך.
    כן אציין לטובה את אריאל " Dr. Mcdreamy" Arielz ששם לב כי שעת הטריטורי קרבה, עזב הכל וטס לביתו תוך כדי שהוא לבוש בחלוק, כובע מנתחים וכפפות לטקס משומשות ודביקות בנוסף החליט והגדיל ראש לסחוב עמו הארטילריה של כל הקלאן. אז תודה לך על ההקרבה.
    המקרה החריג האחרון שארע אמש, שלא יורד מחומרתו משאר המקרים לעיל, הוא נסיון השידול של שמעון "וודקה רדבול" SHIMONKREF , שמעון דע לך אנו לא ילדי המרתף שלך ולא ניפול לתרגיל ה "אבובים וחיבוק" בימית 2000 שלך, זה אולי עובד לך בגן השעשועים הציבורי, אך כאן מול לוחמים עזי מצח תצטרך להתאמץ יותר.
    נסיים כמובן בפינתנו האהובה "הטרלות KOSOVAN" אשר שלח את הלוחמים לתקוף לא פחות מ5 כפרים הפרוסים על כל רחבי הגלובוס, אך לא די בכך, הפעם הטרלול נדבק גם בליאל "" ooSPECoo אשר החליט לקחת חבורה של דם חדש ולהטרילם בתקיפת REBELS תמימים. יושב לך שם בדירת הפנטהאוז במגדל הDISCORD שלך ומנצל את רעבונם של החדשים, בוגר משהו. ליאל ידידי "היה נחמד לילדיך, כי הם אלה שיבחרו עבורך את בית האבות.
    חברים יום שלישי טירוף בקני הסוף חייבים 70 נרשמים במינימום. יאללה פיאחלי. ד"ש בבית.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC
על ידי SPEC

0 תגובות
20 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC