ברוכים הבאים!

הנכם מוזמנים לקחת חלק בקהילת הגיימינג שלנו אשר קיימת משנת 2010 ועד היום אשר מציע מגוון רחב של קהילות גיימינג ושרתי משחק ציבוריים לקהל הישראלי.

אגב, ההרשמה לא עולה כסף, היא בחינם :)..

X

• סינון
  • Time
  • הראה
נקה הכל
הודעות חדשות

סיכום טריטורי 6.6.2021

הטור הבא נכתב בצורה מזוויעה, עיברית קלוקלת הכולל שפה בזויה, גזענות וציניות מוגזמת ליצירת פאנצ'ים קומיים. הוא אינו מומלץ לקריאה ועל אחריותכם הבלעדית

יומנו של HunTZ/ טור דעה

שלום לכם אפרוחי השטן,
    אז לפני שנתחיל אתייחס למקרה שקרה אמש עקב אי פרסום הטור ביום רביעי האחרון אני רואה בזאת עליית מדרגה של חברי U.H - ה Ultras HunTZ – הידועים בעיקר בפועולותיהם בעלות האופי האינפנטילי שלהן.
    ובכן באישון לילה התגנבה חוליה מתחת לחלון ביתי, החוליה הלא כל כך מתוחכמת (משקפי שמש אינם מטשטשים את פניכם גם כשמדובר בחשכת הליל – או כמו שאני נוהג לומר לילדיי "זה שאתם לא רואים לא אומר שלא רואים אתכם") הונהגה ע"י לא אחר מאיציק "לום לא תופס בבית משפט" KAPARA אשר מטרתה הייתה להתגנב אל מתחת לחלונות ביתי ולחקות קולות של חתולים כל זאת בכדי לעורר רגשות מעורבים אצל כלבי השכנים ובכך להטריל את כל יושבי ביתי במשך הלילה. נמוך. מאוד נמוך.
    עוד ברשותכם אקדיש דקה לעזיבתו הפתאומית, יש לציין, של פבל "אחמד סקסי גלייב" ChoZAnaXUI. כידוע לכם מספר שעות לפני תחילתו של הטריטורי הקודם התבשרנו על עזיבתו של פבל, מקורות ראשוניים מדווחים על כך שפבל ניהל רומן סוער ולא כל כך סודי עם ה HORSE SELLER, אני יודע, גם אני הופתעתי מאוד שה HORSE SELLER הוא גייז, אבל רצונו כבודו. בכל מקרה ניהול יחסים אינטימיים עם הבוטים הוא אסור על פי התקנון ולכן פבל שלנו נאלץ לנטוש.
    אך אל נא תתנו לדבר זה להוציא רוח במפרשיכם כי פבל תמיד דחף אותנו לקרבות ולחימה ונהג לומר "שנותנים לי אצבע אני רוצה את כל היד" (מה שכעת אימרה זו מקבלת משנה תוקף), ולכן בפרישתו ציווה לנו להמשיך את מסורת GENESIS המפוארת.
    ובכן לענייננו, "חובק חומות" היום הרביעי לספירה, כולנו הגענו אמש לתדריך חמושים במידנית, נעולים בנעלי ספורט, ומגני זיעה מכף רגל ועד ראש, הכל אודות להודעה המפחידה שנשלחה דקות מספר לפני הטריטורי ע"י אלכס "טריללי" KOSOVAN ואני מצוטט "חברים היום יש הליכה אז בבקשה ב20:00 בחדר המתנה כולם" – כמובן שעל סמך נסיוננו הקודם מול "הטרלות KOSOVAN" חששנו בקרבנו כבר החל.
    ובכן הפעם הצטרפתי לותיקי הקלאן, כן כל אותם חבר'ה שלועסים סרפים בכיף שלהם, וגם אני כמיטב המסורת ניסיתי ולעסתי סרף, ובכן המרקם מזכיר לקרדה אך נוזלי בהרבה עם מעט קראנצ', מה גם שעוד נאמר לי כי זהו טעם נרכש ותורם לצמיחת שיערות על החזה בוודאי כשזה בה מפיו של הלוחם הדגול איסאי "הלועס" Shikiliki (השמועה מספרת כי הוא נוהג ללעוס רקטומים של סוסי יריביו במהלך הקרב)
    צורפתי לקבוצתו של עופר ""Say Cheese MothaF*!a – OferM שאף הגדיל ראש ודאג לערב גיבוש צוותי ע"י רדיפת REBELS מובלבלים אשר עסקו בחיפוש אחר בית הבושת המקומי, ובכן ניתן לומר כי לבית הבושת הם לא הגיעו ולא כך הם דמיינו את האקט המיני להערב.
    הטריטורי עצמו היה מאוד אינטנסיבי והיה עמוס אירועים תוך כדי שאנו כובשים לא פחות מ3 כפרים שאת שמותיהם גם אלוהים לא יכול לבטא, וכשאני אומר אלוהים אני כמובן מתכוון ל Saintor.
    מכן והילך מצאנו עצמנו מתרוצצים בין כפר לכפר במטרה להגן על הנכסים אך בדומה לנבחרת ישראל בכדורגל גם אנחנו בעטנו בדלי בסופו של יום ואף הרמנו מעל ראשנו כדי לוודא שלא נשארה לה אף טיפה.
    בהחלט אחד הטריטורים המהנים ביותר שהיו עד כה, ואני מזכיר לכולכם, היינו אתמול 30 לוחמים מיוזעים, מול 3 -5 קלאנים שמונים פי 2 שחקנים פעילים (כל אחד!) ועדיין עשינו להם בית ספר, ניתן רק לדמיין מה היה קורה לו היו לנו 20 איש נוספים אמש.
    אירוע נוסף שהיה לנו השבוע ואני כמובן אתייחס אליו, הוא טורניר ה DUALS שארגן עבורנו גל "קשתית מנגה יפיפייה" Hayashi, וכמובן שכיאה לכל אירוע ספורטיבי מסורת ה TRASH TALK לא דילגה עלינו, והקנטות כאלה ואחרות נורו לעבר כל אותם אוחזי הפולאקס.

ובכן סחבי שלא נשאר אדיש לאותם הקנטות, החליט להוכיח לקלאן כולו שהוא לא סתם אוסף של פאנצ'ים מוגזמים ובדיחות גרועות נוסח אסף אשתר, ונרשמתי לטורניר.
    התוצאה לא איחרה לבוא וטיפסתי לי אט אט בסולם הקרבות עד הקרב האחרון מול אוחז פולאקס נוסף, כאשר ההפסד היחידי עד לשם הוא הפסד טכני שנבע מהתעכבות מיותרת מול מדפי החלבי בסופר המקומי.
    קרב הגמר היה קרב מרתק שנעשה ברובו במצב שכיבה אך בסופו של דבר היה זה אלירן "ויני וידי הנה הפאקינג ויצ'י" Eliran שאם תשאלו את חברי הקלאן יאמרו לכם כי הוא "שר הצבאות" או לחלופין "הילד הבטלן והלא מגולח ממעלה הרחוב" במידה ותשאלו את שכניו (הכל ענין של פרספקטיבה בחיים), שניצח בזכות גדולה ולחימה יוצאת מן הכלל, שאפו ענק לך ולמארגן הטורניר.

אנו מתקבים לסוף העונה וזהו הזמן המתאים ביותר לכניסתם של שחקנים חדשים אנא עשו מאמץ ועזרו לנו לגייס, קבוצות פייסבוק חדשות שהסירו את החסימה מאלכס השבוע הן:
    1. מאכילי חתולים ראשל"צ והסביבה
    2. טבעוניות נהנות יותר
    3. תפירה ותדמיתנות ללא מאמץ נגיש לכולם
    יאללה חברים להסתער.
    ד"ש בבית.

פעילות אחרונה בפורום זה

Collapse

נושאים סטטיסטיקות הודעה אחרונה
0 תגובות
35 צפיות
0 אהבו
הודעה אחרונה SPEC